SaLuSa

SaLuSa

19 december, 2014

Kanal: Mike Quinsey

 

 

Vi kommer till er för den sista gången detta år, ett år såsom tidigare år har rusat fram då tiden går snabbare än någonsin. En del som har upplevt upp och nedgångarna i livet under en lång tid är säkerligen särskilt glada nu då slutet av denna cykel är här. Sluttiderna är naturligtvis kaotiska då förändringarna sker, men det är inte lätt att införa dem då det finns så mycket negativitet att rensa ut. De högre energierna för dock in de positiva förändringarna, och de kan redan kännas av. Som vi ofta har rått er så kommer det kommande året att vara anmärkningsvärt för implementeringen för mycket av dem även om vi kommer att bli begränsade i vad vi kan göra, tills att illuminati är placerade där de inte längre kan blanda sig i era framsteg. Mycket händer som leder till fullständig seger över de mörka, vilka inte kommer att kunna fullfölja sin plan att fängsla Människan.

 

Efter kommandet av Ljusstäderna, så kommer Sedona öppna vägen för mer utvecklingar som otvivelaktigt kommer att visa att den nya Åldern har anlänt. Vid en tidpunkt i framtiden som kommer att väljas kommer Världsfred att deklareras och vidmakthållas genom närvaron av den Galaktiska Federationen. Genom införda regeringsförändringar kommer fler själar utav Ljuset att ta på sig positioner av vikt som kommer att se till att de genomförs såsom avsett och inte på något sätt förhindras eller blir förnekade. Sluttiderna av denna cykel är av högsta vikt för er framtid, och vi kommer att se till att det går enligt Guds önskan. Till skillnad från tidigare cykler så kommer denna cykel att fullbordas för ni är redo för ett stort steg in i Ljuset.

 

Det finns bara den Allena Skaparen av Allt Som Är, och Guden för detta Universum oberoende av genom vilka namn som de benämns med. Ni är därför Ett med Allt Som Är och det är värt att komma ihåg då ni utmanas i era uppfattningar. Till slut kommer alla att förstå och acceptera sanningen om ert ursprung, och det blir så varhelst ni reser i de högre dimensionerna av detta Universum. Framför er ligger otaliga möjligheter att söka såsom ni önskar, och utforska de magnifika livsformerna som finns till överflöd. På Jorden har ni lett ett mycket begränsat liv och andra civilisationer har inte tillåtits att blanda sig i den Storslagna Planen för er utveckling. Utav nödvändighet har ni dock fått begränsad kontakt med Utomjordingar och blivit bekanta med att se deras skepp i ert luftrum. Med tiden kommer att få full kontakt, men mycket måste äga rum innan det är möjligt. Den mellanliggande perioden blir spännande för er då ni snabbt för er framåt i er utveckling.

 

Det är nu dags för alla Ljusarbetare och alla själar att hålla sin nuvarande utvecklingsnivå och veta att vem som helst kan när som helst ta ett jättesteg framåt. Vet att alla själar slutligen kommer att finna sin rätta plats i Universum, som kommer att förstärka deras planer att alltid fortsätta föra sig framåt. I de högre dimensionerna finns naturligtvis inte tiden såsom ni nu känner den och ni kommer att finna att allt är i Nuet. Dessa nivåer är inte helt och hållet främmande för er då ni kom från dem innan ni gick med på att uppleva de lägre vibrationerna. Med andra ord så upplever ni alla såsom ni gick med på, men den långa cykeln i de lägre dimensionerna kommer nu till ett slut då den nya träder i kraft.

 

De flesta av er har haft många, många liv vid olika nivåer som en del av era erfarenheter i de lägre dimensionerna. Ni har också upplevt många olika roller i enlighet med vilka som erbjöd er de bästa möjligheterna för utveckling. Var säkra på att ni hade storslagna liv med allt ni behövde, men att ni också upplevde ”brist” så att ni hade en balans då det gäller era behov. Till slut kommer era erfarenheter att bli noga balanserade och ni kommer inte att söka rikedomar bortom era behov, utan bara tillräckligt för era förhållanden. I de högre dimensionerna finns inte samma utmaningar, då ni till slut kommer att ha en tankekraft för att manifestera precis enligt era behov, och mer då det behövs. De högre dimensionerna är ert sanna hem och en mångfald av olika erfarenheter väntar er där, i enlighet med era önskningar.

 

Er uppgift nu är att vara positiv oberoende av vad som händer runt omkring er, och hjälpa andra igenom den kommande perioden så att de kan förstå vad som händer. Er närvaro kan lyfta upp andra genom att föra in ett lugn i deras liv, så att de också kan hjälpa till. Det kommer inte att dröja särskilt länge innan det blir uppenbart att förändringar sker som gynnar det stora hela. Den viktigaste av dem sker när pressen kan rapportera händelser sanningsenligt och korrekt, då de tidigare var kontrollerade utav Illuminati och deras undersåtar. Nyheter på TV är inte heller pålitliga, men det kommer också att förändras inom en relativt kort tid. Under många år så har ni medvetet blivit missledda, och fått absoluta lögner för att göra det möjligt för de mörka att manipulera händelser som påverkar er framtid. Dessa situationer kommer till slut att upphöra att orsaka er problem och då kommer ni att njuta av er nyfunna frihet.

 

Under tiden utför vi våra uppgifter med glädje och med vetskap om att er frihet från förtrycket från de mörka närmar sig. Ni har flera gånger tjänat i de lägre vibrationerna, och nu behöver ni inte se tillbaka då era framsteg är säkrade. Magnituden av förändringarna som kommer blir en överraskning för de flesta själar, och vi känner oss privilegierade att närvara vid en sådan betydelsefull tidpunkt i er utveckling. Ni har en mycket underbar framtid framför er, och ni är ödesbestämda att förena er med oss om ni så önskar. Med er erfarenhet har ni kvalifikationer som kommer att göra det möjligt för er att tjäna Ljuset i många kapaciteter. Ni kommer att drivas av er önskan att tjäna andra, men på intet sätt kommer det att begränsa er ambition eller behov för nya erfarenheter. I de högre vibrationerna så kommer er livslängd att kraftigt förlängas, så att ni kan ta er an uppgifter som kräver mer av er tid.

 

Mina Kära, stå rakt och dras inte ned av vad än som kommer er väg. Ni är en Ö av Ljus och har kapacitet för att sprida Kärlek och Harmoni var än ni är. Er närvaro kommer att lyfta upp andra och era vibrationer kommer att sprida en mjuk och upplyftande energi som kommer att ge en lugnande och lycklig känsla hos andra. Alla människor vill i sina hjärtan hjälpa andra, men de kan ofta inte klara av kraven som ställs på dem. Gör vad ni kan även om det bara är några vänliga ord, då det kommer att lyfta upp folk. När ni väl är centrerade i Ljus så kommer ni naturligt sprida det runt omkring er och det kommer att omsluta folk som är på ett visst avstånd från er. Ljuset är den mäktigaste kraften i Universum, men vid denna tidpunkt så är ni inte på något sätt i närheten av er sanna potential.

 

Jag är SaLuSa från Sirius, och skickar er hälsningar och lyckönskningar vid denna tid av er år, då ni kan njuta av festligheterna med era vänner och familj. Spännande tider ligger framför er och Ett Nytt År som lovar så mycket.

 

Tack SaLuSa,

 

Mike Quinsey

 

 

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

 

Ursprungssajt:http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

Du gillar kanske också...