Judas Iskariot, 15 mars 2015

Judas Iskariot

Söndag 15 mars 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Jag är här idag för att förkunna att den nya tiden har tagit sin början. På en del ställen på Jorden har den nya valutan börjat ta fart. Så småningom kommer den att breda ut sig över hela Jorden. Det är mycket som händer nu gott folk, så gläds åt den nya tiden som är i antågande. Det är stora förändringar som är på gång. Livet på Jorden kommer snart att bli annorlunda. Krigen och hatets tid är över. Kärlek och vänskap är det som kommer att genomsyra er vardag. Samarbete är lösningen på era problem. Ni är starka tillsammans och tillsammans kan ni göra underverk. En ny Jord kommer att byggas upp med hjälp av era händer.

Det är mycket som kommer att ske nu i denna uppvaknandets tid. Många briljanta hjärnor som har slumrat men som nu kommer att ta fart. Teknologier som ni inte trodde fanns eller ens var möjliga att göra kommer nu upp på scenen. Det blir vändningen för Jorden när allt det gamla och orena har ersatts med nya och rena teknologier. Då mina kära är det dags att dansa och slå klackarna i taket. Alla väsen kommer att dansa med Er.

Så njut och anamma ljuset så mycket som ni kan för då kommer ni fortare till målsnöret. Även om det blir lite motgångar och blessyrer lite här och där både fysiskt och psykiskt, så betänk allt det goda som är på väg att manifesteras just nu. Det som väntar är underbarare än ni någonsin kan föreställa er, så det är värt alla eventuella bekymmer som ni kan ha nu.

Lyssna på hjärtat, lyssna inåt och följ de råd ni får eller bara följ med i livet så går det snart över. Lämna bekymren till Er Fader och låt livet leda dig nu så kommer allt att blir bra. Det är motståndet till allt som sker som gör det svårare än det är. Ha förtröstan över att allt är bra, allt är perfekt som det är just nu. Det är då allt löser sig och du börjar förstå vilken väg du vandrar och varför allt händer som händer. Det finns en mening med allt och en perfekt lösning på det som händer. En lösning som passar dig som hand i handsken bara du vågar ta det steget.

Var inte rädda för förändringar, förändringar sker hela tiden och många gånger är det till det bättre. Ha tillit till din Fader, han vet vad som är bäst för dig. Det är dags att lämna över din vilja till att bli Ett med hans vilja. Det är då harmonin kommer tillbaka i ditt liv igen. Rosa rosor kantar din stig och kärleken har återvänt och tagit plats i ditt hjärta.

Var inte rädda för att släppa kontrollen till den Ende som har kontrollen och som känner det minsta hårstrået på ert huvud. Det är då ni är trygga, det är då er väg blir ljus och rak. Det är då ni hittar hem till Er själva. Det är den största gåva som finns. Det är kärlekens gåva för ni är alla födda i kärlek.

Släpp taget och njut av livet. Det är det som hjälper Er allra bäst idag.

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...