Söndagsmeditationen, 15 mars

Den nya världens ankomst

Av Eva-Lena Johansson

meditation hjärta

 

Sanningens stund är kommen till människorna på planeten jorden. En efter en vaknar de upp ur sin sömn och griper efter halmstrået, som ska ge dem sanningen. Människorna har förvägrats sanningen och invaggats i tron, att den värld de ser är den sanna verkligheten. Bortom denna illusion finns den verkliga världen.

Världen vi alla ser är full av svek och manipulation. Vi slavar i arbete och försakelse för att få så mycket lycka och glädje som möjligt. Vi tror att pengar ska ge oss kärlek och lycka och vi strävar efter att uppnå makt. Makten över andra och världen tycks vara den största lycka vi kan uppnå. Ära och framgång gör oss till förebilder.

Vi känner bara tomhet när vi väl nått all världslig rikedom utan att finna den sanna glädjen, som består i att tjäna våra medmänniskor, vilket gör den här världen till en bättre plats att leva på för alla. Det mörker som lurar i skuggorna viker undan, när vi förstår hur den här världen är sammansatt.

Alla intriger, alla komplotter blir synliga för den uppvaknade människan. Hon ser hur världen styrs, hur människorna leds mot varandra i krig och fientlighet för någon överhets syften.

När ett visst antal människor har förstått hur manipulerade människorna är, vänder sig allt ut och in och den falska världen ramlar ihop och en ny värld stiger upp ur askan av den gamla. Detta är den nya världens ankomst och det är en välsignad tid som följer, när människor återfår fullständig frihet från allt tyranni.

Var inte rädda för avslöjanden om ting som ni tycker är fruktansvärda! Se på det som händer som en befrielse! Släpp all rädsla och gå frimodigt framåt!

I grunden är alla dessa omstörtande händelser positiva. Innan det nya kan komma måste det gamla som inte är för människors högsta bästa raseras. Jorden blir därefter en underbar plats för alla, både människor och djur och Moder Jord kommer att välsigna er för sin befrielse.

 


 

Du gillar kanske också...