Judas Iskariot

Judas Iskariot

Tisdag den 16/9 2014

Kanal: Ann Dahlberg

 

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag har jag kommit till er för att ge er lite råd om den nya tiden som är i antågande. Det är viktigt att ni håller ljuset högt, koncentrerar er på ljuset i meditationer och så ofta som ni kan under dagen. Försök fånga alla mörka tankar och förvandla dem till ljusa. Det finns inget ont utan att det för något gott med sig. Försök se det goda i det mörka.

 

Kanske var grannens ord inte menat så illa. Kan det tolkas på ett mer positivt sätt?  Kan du ge kärlek i stället för ilska. Vad händer då? Det är då under kan ske. Du kan bli helt överraskad av att få se en helt annan sida av grannen som du inte väntat dig. Det du ger ut kan helt plötsligt komma farandes tillbaka till dig.

 

Allt som sker i det lilla kan också ske i det stora. Så sänd ljus ni ljusbärare så mycket som ni kan. Låt kärleken flöda och ni kan lyfta er själva och Jorden till en högre medvetenhet.

 

Allt är Ett och Ett ska ni åter varda. Jorden kämpar nu med sitt yttre skikt och behöver all hjälp hon kan få av er. Ni som har valt att gå den ljusa vägen och gå upp i dimensionerna.

 

Många krafter spelar nu sitt spel men ljuset tränger igenom allt. Allt mörker flyter upp till ytan och kommer att försvinna. Se det bara och sänd ljus så löses det upp och blir till en morgondimma som försvinner ju högre upp solen stiger vid horisonten.

 

Jorden genomgår sina sista skälvningar innan hon helt stiger upp ur sin transformation till att bli en ljuskropp där bara kärlek råder.

 

Hon kämpar för er nu Jordens barn. Tillsammans med er och alla väsen som finns på jordens yta skickas nu ljus både till er och från er så att denna transformation kan fullbordas så att Jorden kan gå upp med hela sitt väsen av inre och yttre skikt.

 

Därför är det så viktigt nu att ni går samman så mycket som ni kan och skickar ljus till Jorden, varandra (mänskligheten) allt som är trasigt och mörkt till allt som är helt och ljust. Det finns inget mörker utan ljus och tvärtom även om detta också kan vara på olika nivåer. Det kan vara mycket ljus och lite mörker samtidigt som det kan vara lite ljus och mycket mörker. Ni har haft erfarenheter av båda. Olika mycket i olika liv beroende på vad ni valt att erfara.

 

Men nu kära vänner går ni upp i ljuset där mörker inte finns i alla fall inte på det sätt som ni har fått erfara i det liv ni nu lever.

 

Tungsintheten ersätts med ett lättare och ljusare sinne. Sorg byts mot glädje. Hat ger vika för kärlek. Det är svårt för er att förstå det här men det är som att era kroppar skulle flyga istället för att falla ner till marken. Ni blir fjäderlätta och det är bara glädje som vibrerar i er kropp.

 

Skulle inte det kännas skönt så säg? Fylla kroppen med bara kärlek och glädje. Det är det som väntar er nu. Jag förstår att ni väntar på den resan och att ni är otåliga att komma dit. Det är som ordspråket säger. ”Den som väntar på något gott kan inte vänta för länge”. Fast ni har väntat och längtat nu kära ni och snart så är mödan slut. Ge er bara till tåls en liten tid till så har era drömmar slagit in.

 

Så sänd så mycket kärlek och ljus som ni kan och vi skickar så mycket kärlek och ljus till er så ska våra vägar snart mötas.

 

 

Med så mycket kärlek  Judas

 

 

 

 

Kanalisering Ann Dahlberg

Du gillar kanske också...