Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 13 februari 2022

 

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 13 februari 2022

 

 

Jag är Judas, idag är en sorgens och en glädjens dag. Sorg över det gamla som rasar isär och glädje över det nya som sakta håller på att byggas upp. Det är viktigt nu att ni fokuserar på rätt saker, det ni fokuserar på tillför ni energi. Vad vill ni använda er energi till … att blåsa ny eld i den gamla askan, eller vill ni starta upp en eld med nya vedträn, en eld som brinner starkare och klarare. Fokusera på det som ger dig glädje, som stärker din passion i ditt eget liv. Det är den som driver dig framåt och ger dig det mod och den kraft du behöver för att följa dina egna mål. Ni kan inte utföra mycket genom pessimistens ögon, men genom optimistens kan ni se saker och ting ur fler synvinklar varav någon av dem kan passa just dina ändamål.

Med detta sagt, kära Jordbor, så finns det även idag alternativ att förhålla sig till, ingenting är någonsin bara svart eller vitt, det finns massor av olika nyanser och det gäller att förhålla sig till den ljusa delen av gråskalan så mycket som möjligt. Det betyder att du medvetet styr dina tankar åt det håll som gynnar dig bäst för att upprätthålla balansen av frid och glädje inom dig. Missförstå mig inte, om du har förlorat en kär vän och känner en stor sorg, så ska du naturligtvis tillåta de känslorna. Var sak har sin tid och sin plats. Känn tacksamhet över att den här vännen har funnits i ditt liv och sörj över att han inte längre finns kvar. Glöm dock inte att minnet av honom/henne alltid kommer att finnas kvar i ditt hjärta. Du bär det med dig tills ni möts igen. Be för hans/hennes själ och var tacksam för att den nu har fullgjort sitt öde här på jorden. Det är många av er som har förlorat någon idag och det är många som sörjer. Försök förstå att beslutet var deras att de har varit en del av den utveckling och transformation som Jorden nu befinner sig i. Låt sorgen klinga ut och lyft sedan era ögon till något mer glädjefullt, det kan vara något som du kan vara tacksam över just idag. Tacksamhet är en stark energi som kan bära er över många broar. Mitt råd idag är att ni ska finna så många saker som möjligt som ni kan känna er tacksamma över. Det kan förändra er inre känsla och ge er en oanad styrka som ni inte trodde att ni hade. I tacksamhetens fotspår följer oftast glädjen, en stilla glädje av frid och förnöjsamhet.

Det är så, kära Jordbor, att det behövs mycket glädje och kärlek mellan människor idag. Människor söker sig till varandra, de uppmuntrar varandra och ger varandra stöd, där de ser att de kan göra en insats. Det pyr och jäser lite överallt på jorden, men lite här och där kan man se att en ny och klar eld har börjat att brinna. De är då oftast ett resultat av era gemensamma ansträngningar, er glädje och er kärlek för varandra och det som är bäst för er och Jorden.

Ja, mina kära vänner, ni befinner er i en speciell tid på Jorden, där ljuset bryter mot mörkret. Räds inte tiden utan se att allting för er mot ljuset och att ljuset nu bär er framåt så att ett större uppvaknande kan ske. Ni är omringade av ljuset, ni är inte utlämnade åt mörkret. Det är meningen att ni nu ska stiga ur mörkrets halvskugga och ta ett större kliv åt ljusets håll.

 

Med detta sagt lämnar jag er nu i kärlek och glädje.

 

Stor kärlek

 

Judas

Du gillar kanske också...