Judas Iskariot, 8 mars 2015

Judas Iskariot

Söndag 8 mars 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Det finns många tvivlare på vår jord men det finns också många som har tillit. Tilliten håller på och växer sig starkare för dem som redan har tillit. De börjar skönja ljuset bortom 3D verkligheten. För de som är fångna i denna verklighet är det svårare att skymta ljuset. De ser problem överallt och förstår inte att en del kan vara så optimistiska. Likväl kan de som skymtar ljuset även se att det händer positiva saker i världen idag. De som har tillit börjar skymta hur verkligheten kan se ut i 5D. De är väldigt optimistiska och arbetar ivrigt för en bättre värld för alla. Därför är tilliten så viktig men hoppet och tron tar dig en lång bit på väg. Tilliten finns inte långt borta för er. Värre är det för dem som tappat tron och än värre för dem som även förlorat hoppet. Deras vardag är tämligen grå för en del kanske också nattsvart. Ändå lyser det en liten låga även i deras själar.

Det är genom ljusets påverkan som dessa flämtande lågor kan växa sig större. Det är därför det är så viktigt att ni öppnar upp er för ljuset. Ju fler som lyser desto större kan dessa flämtande lågor bli. Ju fler och starkare lågor, desto fortare går utvecklingen och transformationen av Jorden in i 5D. Det är ju det vi alla vill inte sant? Vi är trötta på krig, problem och elände, nu vill vi ha harmoni och kärlek i vårt liv. Frisk luft och friskt vatten, teknologier som går varsamt fram med vår jord. Människor som jobbar sida vid sida och återställer allt så det blir balans i naturen igen. En för alla, alla för en. Vi är alla Ett och vi förstår nu att ta väl hand om varandra. Ingen behöver längre gå ensam inte heller behöver någon vara sorgsen. Det är bara glädje och kärlek som gäller. Detta är er gudagåva och den får ni nu tillbaks mångfaldigat.

Är det inte underbart så säg, att den världen står vid era fötter. Det är bara att kliva ut i ingenmansland och ni är där. Ta steget nu gott folk, ni har all möjlighet att göra detta nu. Porten är öppen, det är bara att kliva in. Något negativt kan du förståss inte ta med dig, det måste du bli av med först. Det är lättare nu att bli av med en massa skräp, då ljuset strålar i en allt skarpare glans. Så passa på och släng så mycket skräp ni kan och ta steget fullt ut i friheten. För det är friheten ni går till. Ni blir befriade till både kropp och själ. Den lättnad ni känner då är underbar att känna. Det blir som en befrielsens suck. Alla bojor bli kastade och alla möjligheter ligger vid era fötter. Din dröm kan förverkligas nu, väntan är slut. Det är underbara tider som råder för dig nu.

Vi är med er, vi hjälper er. Kalla på oss om något känns svårt eller ni vill ha hjälp eller råd om något. Vi ger er alla svar vi kan, allt är lättare att lösa upp nu. Allt är förlåtet, förlåt er själva.

Vi väntar tålmodigt på Er ankomst.

Med så mycket kärlek.

Judas

Du gillar kanske också...