Judas Iskariot Lördag 30 juli 2016 Kanal Ann Dahlberg

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Lördag 30 juli 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag kommer jag tillbaka för att berätta lite för Er hur det ser ut i världen idag. Det har hänt mycket i er värld, mycket mer än vad ni tror och vet om. Allt har börjat röra på sig i rätt riktning. Inga fler förseningar har tillåtits utan allt löper på i den takt som känns bra för alla inblandade parter.

Ljuset är här för att stanna, kära barn på Jorden och den ger sig tillkänna både här och där. Det mörker som poppar upp är ingenting mot vad det har varit för några decennier sedan. Inga mer krig är tillåtna utan nu är det ljusets väg som gäller och alla som arbetar i ljusets tjänst har det stöd de behöver. Det finns många runt er nu för att stödja ljusets arbete i er och Jordens uppstigning. Det är en känslig men ljus och vacker tid som ni träder in i nu. Var försiktiga med era tankar och era känslor så att de inte drar ner er i för mycket negativitet. Undvik att lyssna på för mycket negativt prat och låt inte era bekymmer ta överhanden. Lämna över er till tilliten i er Faders/Moders hand och förstå att ni är älskade och beskyddade. Precis som ni älskar och beskyddar era barn när det är som bäst. Det är en välkomnande hand som räcks ut mot er nu, så ni kan känna er trygga och lugna. Allt kommer att gå bra, ni har redan påbörjat er väg in i ljuset. Följ ert hjärta och ha tillit till att det leder vägen fram till ert hjärtas dröm.

Vi går i varje fotsteg framför, bakom och bredvid Er nu. Vi är så stolta över de stora framsteg som ni har gjort på den korta tid som ni har haft på er. Vi är tacksamma och glada över att vi snart kommer att få dela denna glädje med er. Det arbete ni har framför er blir ett betydligt lättare och gladare arbete än det ni lämnar bakom er. Den stora erfarenhet som ni har förskansat er i den värld ni lämnar är en gåva för många som kommer att uppsöka er och be om råd. Ni har den inre praktiska kunskapen och förståelsen och den kommer att vara högt efterfrågad. Var stolta kära ni, ni har utfört en bragd med ert stora mod och hängivenhet och ni går nu mot er egen seger.

Stanna upp nu och se det vackra runt omkring er, njut av dagen som finns här vid era fötter, vid era sinnen och era känslor. Känn att allt är frid och harmoni runt omkring er och inom er, för allt kan vara så i denna dag som är. Ju fler harmoniska dagar du upplever, ju mer harmoniskt blir ditt liv. Det är en paradox förstår ni, ju mer av det positiva du söker desto mer av det kommer du att finna. Ser du det vackra så finns det där, ser du det fula så finns det där också. Vad är det du vill se egentligen? Vad är det din blick söker? Vad är det som du förväntar dig? Hur vill du ha ditt liv? Ja, frågorna är många och svaren har du inom dig. Allt finns där för dig att ta för dig av. Det är bara att välja. Du väljer själv det liv du vill ha just nu. När du är färdig med en erfarenhet så väljer du en annan. Är du trött på att vara missnöjd så söker du något annat som kan ge dig större tillfredsställelse. En inre oro som till slut driver dig att söka mer tillfredställelse i de saker som du mår bra av att göra. Det som ger dig lugn och harmoni, det som gör att du kan fokusera längre utan att bli trött. Det som gör att du befinner dig i ett ”nu” när du utför dem.

Det kan vara bra att vistas i naturen för att få den inspiration du behöver för att göra de saker som du vill göra. Sol, vind, jord och vatten har de naturliga egenskaper som även återfinns i din kropp och som kan reparera och ge dig påminnelse om din egen kropps förmåga till läkning bara genom att stanna upp och vara här och nu. Naturen har en läkande förmåga och finns där för er att ta del av i samspel med den på ett sätt som alla mår bra av.

Mitt sista ord denna gång får bli att: Vistas ute i naturen så mycket som ni kan, le och njut av allt som växer omkring er. Känn och förstå att det finns en underbar energi som strömmar mot er från naturen. Ta emot energin och läk er själva med den.

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...