Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 29 januari, 2018

Judas Iskariot

Måndag 29 januari 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hoppas och tror att mänskligheten nu tar hand om varandra. Vi närmar oss en tid där vi alla behöver värna om varandra. Detta gäller främst för dem som ännu inte har vaknat och förstått att något är på gång med deras Jord. De om några kan behöva en hjälpande hand för att förstå att det som händer i deras värld är det bästa som kan hända Jorden och dem själva. Det som går ut i media behöver vara tydligt och hoppfullt. Även om tråkiga saker kan avslöjas så är det bra att markera att en ny och bättre värld står beredd att byggas upp, så att människorna ska kunna leva ifred med varandra och att Jorden och ni själva får er hälsa tillbaka. För att undvika kaos så behöver det finnas strategier, så att det nya kan byggas upp utan alltför många störningar av människor som drabbas av panik, när de ser att saker och ting inte är som de brukar vara. Sakta men säkert kan ett nytt system byggas upp som gynnar alla och då kan den återstående delen av mänskligheten vakna upp och njuta av det nya livet på Jorden som för varje dag blir ljusare och ljusare.

Den starka energin påverkar ert inre nu och den vänder lite upp och ner på era trosföreställningar. Det finns ingen idag som inte påverkas av energin på Jorden. Den rör om i allas hjärtan, i allas medvetande så Jorden har medvind i sin transformation nu och ni som har vaknat har också fått medvind i att fler har vaknat och att ytterligare många fler är på väg. Ni har klarat det kära barn på Jorden, ni har klarat det och ingenting kan hindra er framfart nu. Alla visioner som ni har och allt som ni startar upp kommer att löpa på av sig själv. Ni har medvind för Jorden befinner sig redan i ljuset och inget mörker kan någonsin nå henne mer. Ni kämpar på på ytan men även ytan ligger mest i ljuset, det är inte så mycket mörker kvar, så rensa era sinnen och hjärtan så att ni ser ljuset tydligare. Det skiner med all kraft på er nu för att ni ska ta steget in i den ljusa dimension som ni kom hit ner för att göra. Det är givetvis ett fritt val men de flesta av er har valt att stiga upp i ljuset och hjälpa mänskligheten att som ett kollektiv stiga upp. Tiden är nu som sagt och alla krafter runt om er påverkar er nu i den riktningen. Det viskas, stöts och blöts runt om er för att ni ska gå åt det håll som Jorden nu går.

Det är en sällsam tid på Jorden med många förändringar som sker. De sker dagligen, de kan vara små eller stora men tillsammans bildar de en enhet. En del av er kan uppfatta detta, andra kan inte men likväl så är det sant. Det blir ett händelserikt år för er Jordbor, något att se fram emot. Det är många som kommer att rulla ut sina visioner detta året och en del har redan börjat. Förändringen i en del länder är redan stor och dessa kan påverka andra. Det kan bli en dominoeffekt så att säga.

Var i hjärtat kära barn på Jorden och följ det som sägs där, även om det kan låta lite konstigt i era tredimensionella öron. Det är kanske så att du ska bringa fram din pusselbit till världen. Ni bär alla på pusselbitar som behövs nu när er nya värld ska stiga fram i ljuset. Ni bär den i era hjärtan för ni är alla en del av det stora pusslet eller den nya matrisen om ni hellre vill kalla den för det. Så stig fram nu kära barn på Jorden och ta er plats i ljuset. Ni är väl värda all kärlek och allt ljus som ni kan få.

Vi finns här och stöder Er, ni har många runt er och det finns nu många som går mitt ibland er på Jorden.

Vi älskar Er så mycket / Judas

Du gillar kanske också...