Uppdatering av Benjamin Fulford, 30 juli

9c486-benjamfulford-blue-new

Uppdatering av Benjamin Fulford, 30 juli 2016

Malaysias premiärminister Najib Razak är åtalad i en förskingringsskandal på flera miljarder dollar och han söker immunitet i utbyte mot vittnesbörd mot Rothschild.

Av Benjamin Fulford
30 juli 2016

CIA-källor i Östasien larmade oss om det faktum att amerikanska justitiedepartementet har åtalat Malaysias premiärminister Najib Razak för att ha förskingrat över 1 miljard dollar från en fond som var avsedd att användas för den ekonomiska utvecklingen i Malaysia.
Åtalet kräver beslagtagning av alla vinster från Hollywoodfilm-hiten The Wolf on Wall Street, eftersom den finansierades med förskingrade medel. Åtalet nämner också Saudi Arabiska kungligheter, Goldman Sachs, JP Morgan och Bank Privee Edmond de Rothschild.

CIA-källornas källa säger att Najib har bett om immunitet och placering för honom och hans familj i vittnesskyddsprogrammet i utbyte mot att vittna om länkarna mellan förskingringsskandalen, familjen Rothschild och saknade Malaysian Airlines flight 370. Om det är så, kan detta vara fallet som slutligen sänker Rothschild-dynastin. Rockefeller / Bush / Clinton-grenen av Khazarimaffian har redan tagits ned i USA så om Rothschild också tas ned, innebär detta befrielse för mänskligheten, från fasorna av babyloniska skuldslaveriet.

Åtalet kan läsas här:

https://www.justice.gov/opa/pr/united-states-seeks-recover-more-1-billion-obtained-corruption-involving-malaysian-sovereign

Mer information kommer att finnas tillgänglig i Weekly Geopolitiska News och Analysrapporten som kommer ut på måndag 1 augusti, 2016

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...