Federationen av Ljus via Blossom Goodchild för 30 juli 2022

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild för 30 juli 2022

30 juli 2022

Som omväxling, låt ”oss” börja med introduktionerna, eller hur?

Välkommen till dig, Blossom och Var och En. Många nya Själar hittar vår närvaro ”online”, som ni skulle säga … och många ”gamla själar”, i alla aspekter av det, fortsätter att lyftas upp av det som vi ”väljer” att tala om.

Detta ger oss stor glädje eftersom det är vår önskan att lyfta upp. För genom att göra det lyfter vi, via er, er Planet, som så länge nu har varit ”under lås och bom”.

En förändring är lika bra som vila, som man säger! Hej på er. Skulle ni vilja utveckla ”under lås och bom”? Fast jag tror att jag förstår vad ni menar.

Säkert. För att identifiera ”Koder” av en viss kaliber, måste det finnas en frisättning, en upplåsning, för att en Högre Vibration skulle kunna flöda igenom.

Åh, det var inte vad jag trodde ni menade. Fortsätt vidare.

Dessa Koder … inte alla, ännu, men tillräckligt för att ni ska lägga märke till dem … har nu släppts ut i ert vibrationsfält … i allmänhet.

Detta betyder inte att de aktiveras och nås av alla, för vissa är inte redo i sitt uppvaknande för att detta ska inträffa.

Var och en, som du vet, Blossom, är på sitt eget spår och delar upp delar av kunskap för att väckas i sitt eget Gudomliga ögonblick, enligt deras förmåga att erkänna sig själva … under denna mest gripande och ja, vi upprepar … upplyftande tid.

Tja, jag måste säga … Koder eller inga Koder, jag känner definitivt en förändring inom mig själv till det bättre. Bara en Ljusare mig! En mer accepterande mig. Och visst känns det bra. Så, Koderna, berätta!

Blossom, vi skulle säga att allt är kodat.

Allt?

Ja. För varje Kod är i sig en historia.

Det är många historier! Jag känner för att prata om kodning, jag kan gå lite vilse, men är ändå villig att ge det en chans. Till exempel … vilka Koder har just släppts/låsts upp? Vad är ”deras” historia?

De är av en Essens av Lättare Vibrationer. De kunde inte ”frigöras” förrän mänskligheten hade nått en viss Ljusfrekvens inom/av sig själva, genom sitt eget uppvaknande, sin egen personliga resa.

Den tiden är NU och det finns mycket glädje i andra världar. För dessa speciella koder är av ett ”patent” som tillåter mycket inom den fysiska, mentala, känslomässiga och bäst av allt ”andliga” förändringen att växla till nästa fas av upplysning.

När man känner, förstår, accepterar och erkänner detta, åstadkommer det en metamorfos inombords. Man kan inte förneka KÄNSLAN av att KÄNNA sig ljusare, mer ”Intonad”.

När man ansluter sig till denna resonans och ger mycket Tacksamhet för den, släpper och aktiverar den Koder att matcha inom dig … de Koder som nu kan ”matcha” det som sänds igenom.

Jag vet väldigt lite om Koder … är de alla matematiska?

Vi skulle vilja säga, ja, för att du ska förstå. Ändå skulle vi också säga, med respekt, att de är bortom det.

Vem utformade dessa Koder?

Gudomligheten i Livet.

På ett sätt att beskriva det, för det kan vara komplicerat, sattes de ”Ursprungliga Koderna” på plats och på grund av sin natur kunde de sedan fortsätta att skapa åt sig själva … alla Koder.

Originalkodernas intelligens, i/som/av sig själva, satte igång att skriva erforderliga ‘set’ som i sin tur, väl i arbete, skapade mer och mer, och mer och mer, och mer och mer, och så vidare.

Ok. Ändå, för att försöka behärska detta, för att förstå … hur har vi dessa Koder inom oss och hur hittar de ”fysiskt” matchen som flödar igenom?

För det första, de ”hittar” inte. De är av naturen ”där” från början. De väntar på att aktiveras.

Och det görs… hur?

Av själen. Inte det fysiska Väsendet, utan den Inre Själen.

Låter som något i min sko!

Av den Inre Själen när den når en speciell Ljusfrekvens.

Genom att vara en glad sorts person?

Ja, Blossom. Precis det! När ens Ljus … Ljusnar ändrar det sin frekvens till ett Högre Vibrationsdrag. Draget … är ”attraktionen” som Tänder Upp Koden som är redo och väntar på att man ska uppleva en Högre Känsla av sig själv.

Låt oss också informera dig om att Koder aldrig kan stå stilla. Det är inte möjligt. Allt skulle ”stoppa” om de gjorde det. De är, skulle vi säga, ”urverksmekanismen” i alla saker.

Ändå, till skillnad från era datorer och sådant, kan de inte stanna eller få slut på batteri. För de är, som livet självt, ett kontinuum.

Det är intressant, för folk talar om att vissa saker är kodade, men ni säger att allt är det!

Ja. Det kan inte vara annorlunda. Utan en Kod … är en ”sak” inte en ”sak”.

För att göra en poäng … Min matta är en sak. Är den kodad?

Ja.

Förändras min mattas Kodning kontinuerligt?

Ja.

Jag kommer aldrig att se på min matta på samma sätt igen. Varför ändras/hur ändras min mattas Kodning?

Koder, även när de inte är aktiverade, måste fortfarande ha rörelse.

Det finns Kodning inom Energi och Allt är Energi, som Vibrerar på sin egen individuella Frekvens, som du vet.

Men varför måste min matta ha rörliga Koder?

För det är Energi. Den ”behöver” inte ändra Koder, Blossom. Det är att Kodning, som vi sa, inte kan förbli stilla.

Ok. Jag förstår allt detta lite mer. Håll ut med mitt ifrågasättande. Jag skulle föreställa mig att en matta inte behöver en matchande Kod, eftersom den knappast behöver lyfta sin själ och bli mer Upplyst.

Korrekt. Dess Kodning … finns bara … i syfte att göras till en matta!

Vi vet att din önskan är att prata om Mantrat och Kodningen inom det.

Ja tack. För ni har sagt att det är kodat, men jag hade inte riktigt fått ihop det faktum att allt är det. Vad exakt är det med Koderna i Mantrat som är särskilt speciellt?

Låt oss först ”lufta det”.

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

Kodningen av de två orden … JAG ÄR … är de HÖGSTA FREKVENSER man kan använda för att BLI JAG ÄR.

Bli? Är vi inte av /från det … och därför redan det?

En bra fråga.

Det är erkännandet av JAG ÄR inom jaget, som återigen aktiverar Koderna och ansluter inifrån till JAG ÄR … detta är JAG ÄR.

Fokus Blossom! Så, om I JAG ÄR-koderna redan är en del av oss … varför behöver vi säga Mantrat?

PÅ GRUND AV SÄTTET KODER SVARAR PÅ DIN VIBRATION.

Ah Ha! Det verkar vara en viktig poäng!

Det är det. Allt som du är, säger, tänker, svarar på … dikterar hur ”dina” Koder ”reagerar” och vilken frekvens de kopplar ”upp” till, beroende på KÄNSLAN av vad man säger, tänker, reagerar på etc.

Jag ÄR-Mantrat … kan inte bara vara en särskild Kod … i/som/av/sig själv …

  1. a) För att det alltid förändras och
  1. b) Eftersom VARJE SJÄL ÄR AV JAG ÄR … och varje själ resonerar inom sin egen individualism. Därför beror nivån på Frekvensen när man säger Mantrat på individens Frekvens och hur den reagerar på dess Vibrationsmatchning.

Jag följer er, även om jag inte är säker på hur. Jag vet bara inte vart jag ska ta det härifrån. Gör ni?

Ja, Blossom, det gör vi. Låt oss försöka förenkla.

Åh, snälla gör det!

När någon förstår mer av vilken den Verkligen är … lyfter deras Frekvens. Den kan inte förbli på samma ”nivå” eftersom mer förståelse ändrar Koderna till ett Högre tillstånd av sig själva.

När de Högre Koderna aktiveras, måste ens Varande … också lyftas. Det måste det.

Och inom de Högre Koderna förändras/aktiveras KÄNSLAN inom Själsjaget, och därför skiftar Kodningen inom själva Mantrat… in till en Högre form, som i sin tur aktiveras och ändras till en Högre form…och upprepas och upprepas.

Att ha i åtanke när vi säger Högre form … detta tillåter Själsjaget … att ’VARA AV’ och ’leva inom’ den Högre formen …

Det kokar ner till … KUNSKAPEN OM VEM DU ÄR.

När du VET VEM DU ÄR … VERKLIGEN VET … tar dig Kodningen inom dig och den matchande Frekvensen som du producerar när du säger och Är av Mantrat … till en plats som flyttar Själens kärlek/kärleksfullhet till sig själv och ALLT SOM ÄR … till ett erkännande av Hemmet.

Inte säker på hur mycket min hjärna kan ta, men jag är oklar på vad NI menar med att ”aktivera”? För mig skulle man ”aktivera” något genom att slå på det i en elektrisk krets … typ.

JA, BLOSSOM. Du tog upp det exakta ordet vi ville att du skulle använda … KRETS.

När kodningen inom DIG når/matchar Kodningen för HÖGRE LJUS-KÄRLEK … Lyser den upp kretsen.

Jag har bilden av ett nöjesfält och spelet att slå på en kupol, med en hammare, och beroende på ens styrka kan den gå till toppen vilket utlöser en klocka och allt Lyser upp.

Verkligen. En klok analogi, Blossom.

En fråga till innan vi avslutar. Tänk om ens vibbar vissa dagar inte känns som bäst … och inte hade styrkan för kupolen att nå toppen och utlösa klockan? Eftersom man redan hade gjort det tidigare … förblir den klockan aktiverad? Eller måste vi återaktivera den när vår Frekvens sjunker då och då?

Koderna en gång aktiverade förblir inom den Frekvensen. Kom ihåg att det finns Frekvenser inom Frekvenser inom Frekvenser.

Jag förstår! Tja, grabbar … underbar konversation. Jag hoppas att allt är vettigt när jag läser tillbaka det! Så mycket kärlek till er för att ni förmedlar dessa meddelanden. De hjälper verkligen mig och så många. I Tacksamhet. I Kärleksfull Tjänst. JAG ÄR.

Jag gör sällan ett PS men, vissa är förvirrade över huruvida de behöver använda bestämd form i mantrat … dvs JAG ÄR Ljuset etc …

Man BEHÖVER inte göra något om det inte känns i balans för dem. Vi använder bestämd form eftersom det är i balans för oss att göra det.

Bra snabbt svar. Tack. Hej Ho, Killar. Hej Ho, för nu.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...