Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 10 maj 2019

Judas Iskariot

10 maj 2019

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas och jag har kommit idag för att prata lite om de händelser som sker i världen. Det finns de som följer dessa händelser mycket noggrant och det finns de som har släppt dem helt och fullt. Det är varken rätt eller fel men jag skulle råda er att inte ta dem för allvarsamt. Många av de händelser som sker i världen är konstruerade och gjorda för att vilseleda er. De kommer inte från det högre hjärtat eller sinnet. Det är enkelt att förstå då det inte finns så många människor som lever efter det högre sinnet och hjärtat. De som gör det varken hörs eller syns så ofta. Det finns däremot en hel del människor som närmar sig detta synsätt och förstår vilken väg det är som de måste följa för att få ro i sin själ och se sanningen som den verkligen är. Sanningen är höljd i ljus ej i mörker. Det ljusa har då tagit över ert hjärta och ert sinne och ni ser kärleken för vad den är och att den finns överallt. Med den sanna kärleken i ert hjärta och sinne så ser ni kärlek överallt, ty den finns överallt.

Den finns i blomman som ni nyss luktade på.

Den finns i trädet som svajar för vinden.

Den finns i djuret som ni möter på er väg.

Den finns i er medmänniskas hjärta.

Ja, den finns överallt i det ni ser, hör och känner. Det är dit ni ska komma, ni ska se och förstå att kärleken finns överallt och den vibrerar i hela er kropp från det största organ till den minsta cell. Det är den transformationen ni står inför och det är den transformationen som har börjat på Jorden. Kärlekens ljus lyser nu på Jorden både ovanifrån, underifrån och inom er själva. Det är sanslöst vackert att se, att se detta kärlekens ljus som nu skiner på Jorden. Det är en oändligt vacker tid som ni har framför er. Det är nu som ni ska försöka vila i er själva och bara låta kärleken flöda, lyssna på ert hjärtas röst och låta ljuset skölja bort allt mörker.

Ni behöver få en djupare förståelse över att allt hör ihop och att din broders välfärd också är din välfärd. Det du delar med din broder är också ditt. Det är viktigt att du förstår vad det är du delar. Dömer du din broder så har du också dömt dig själv, ty ni båda är ett. Det du ser i din broders öga är en del av det som finns inom dig själv. Är du nöjd med det du ser eller vill du försöka ändra på något? Fyll då din själ med mer ljus och låt ditt hjärtas röst leda dig vidare till mer kärleksljus. Ju mer kärlek du har i ditt hjärta desto mer kärlek upplever du i din närmaste omgivning.

Gå till kärleken, kära barn på Jorden. Vänd dig till kärleken och be din Fader i himmelen att fylla ditt hjärta med kärlek och ännu mera kärlek tills brädden är nådd. När brädden är nådd delar du all kärlek med alla. Inget är då för stort eller för litet för dig. Allt är lika vackert och kärleksfullt och din ödmjukhet för livet och dess välsignelser har inga gränser. Det är en vacker plats att leva och bo på. En vacker, underbar, välsignad, ljus och kärleksfull plats. Bevara den bilden i ert hjärta och förstå att ni är denna kärlek och detta ljus.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...