Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 20 mars, 2017

Judas Iskariot

Måndag 20 mars 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Jag är här idag för att tala om att det nu skett en nystart för Vår Kära Jord Gaia. Gaia har tagit på sig sin ”brudklänning” en underbar färgskapelse och förbereder sig för sin nya tid i de högre sfärerna av ljus. Gaia är magnifik i sin nya skrud och hon lyser och glittrar ikapp med allt som finns häruppe. Vi gläds med henne och är oerhört tacksamma för den nåd som ”Himlen” har visat.

Den nåden sveper vidare ner till Er kära barn på Jorden. Det yttersta skiktet på Gaia har börjat förändras och detta börjar nu bli synligt för gemene man. Det är en stor våg av förändring som nu far fram över Jorden. Den är kanske inte synlig för alla men många har sett den komma och gör sig nu beredda för att skrida till handling. En handling som är för mänsklighetens och Jordens bästa. Det är bra att vara förberedd nu kära barn på Jorden. Ni som har en plan eller ett projekt behöver se om det nu och vara beredd på att sätta det hela i verket. Det som sker kommer att ske nu och så fort som signalen har gått är det dags att börja. Det hela kommer att gå väldigt fort när det väl har börjat och då finns det ingen tid att försitta mer.

Förstå att ni är viktiga och att det är viktiga beslut som nu fattas av den mänsklighet som ni tillhör. Det är ett kollektivt beslut. En kritisk massa av medvetna människor förändrar riktningen på Vår Jords yta och de gör det nu. Känn det i era hjärtan och följ ert öde som redan står skrivet där. Det är nu ni behöver vara i ert hjärta och stötta Er själva på den nya väg som ni har valt. En väg av kärlek och ljus till alla era medmänniskor, ty ni vet att de är en del av er och ni en del av dem. Ingen blir helt lycklig förrän alla är lyckliga. Lyckan sprids så att säga genom tjänande och ödmjukhet till allt och alla. Var även ödmjuk inför dig själv till den ljusa varelse som lever inom dig.

Ja, det är så dags nu kära barn på Jorden att påbörja vår resa. En resa som ni längtat efter och som nu kan skönjas. Förbered Er för något stort, ty det stora har redan inträffat. Det finns redan ibland er och det rullas sakta ut så att var och en av er kan ta del av det. Är det inte fantastiskt så säg att vi alla kan ta del av detta rika överflöd som nu strömmar ut i världen. Jag är mållös av glädje och det är som en stilla flod av glädje rinner i min kropp. Äntligen kan ni ta hand om varandra och ge alla vad de behöver. Det är en gåva så stor så jag blir andlös av glädje och tacksamhet när jag nu ser detta hända på Vår Vackra Jord idag.

Jag tackar alla som har bidragit till denna välsignelse och alla Er som har stått fast i ert hopp och er tro på att mänskligheten ska bilda en enhet, där ni vårdar och tar hand om varandra. Det sjunger av glädje från många strupar idag. Det är mänskligheten som en kollektiv enhet som sjunger. De har förstått att segern är vunnen och att Jorden nu har börjat gå i sin nya bana. Det här är verkligen spännande tider och jag går med er.. ja, vi går alla med er nu. Det är en sann tid av glädje och fröjd och vi finns bland er och hjälper er framåt nu, ty ljuset har redan nått era fötter.

Känn ljuset i ert hjärta och vet att detta är sant. Er Jord har vänt riktning och återförenas nu sakteligen med ljuset. Ni följer er Jord och återförenas också med ljuset i ert hjärta. Det här är väl värt att fira, ett stort jubileum väntar Er kära barn på Jorden. Det här kommer att bli ett år av seger mina kära och det är ni som segrar. Ni segrar över mörkret och välkomnar ljuset in i er värld igen. Det här står skrivet och så kommer det att bli. Var trofasta till er själva och till den bild som ni har målat upp för mänskligheten av ljus och lycka, den finns därinne, såväl som i det yttre. Håll kvar den och se den manifesteras ty de första penseldragen är redan gjorda. Det håller på att utveckla sig till den vackraste tavla som Jorden någonsin har skådat.

Med detta lämnar jag Er med stor kärlek och tacksamhet i mitt hjärta.

Judas

 

Du gillar kanske också...