Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 11 juni, 2017

Judas Iskariot

Söndag 11 juni 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas och jag fortsätter att välkomna den Nya Värld som nu är här. Trots vissa svårigheter att få igenom vissa regeringsförslag så är det nu över. Välståndet kan börja och har redan börjat på vissa håll i världen. Kabalen är besegrad och det är nu fritt fram för välståndet att ta över världen. Överflöd i stället för brist är honnörsorden idag. Överflöd för alla oavsett var du bor i världen. Allt ska fördelas så att alla kan ha det bra och få vad de behöver. Freden är här kära vänner på Jorden. Den fred som ni så länge har väntat på. Krig är inte längre tillåtet på Jorden utan nu ska vi få leva i fred och i överflöd. Ett överflöd av kärlek omfamnar Jorden och tar andan ur den idag. Det är ett nytt glädjefyllt andetag som fyller Vår Jord idag. Ett andetag av lättnad och glädje, ett andetag av frid och kärlek.

Ja, kära barn på Jorden, den här stunden är Er. Njut av den och det arbete som är framför Er, ty det är ett glädjefyllt arbete. Det ger er den sanna glädje som det är att giva och sedan ta emot. Ni får och ger om vartannat för ni vill varandra bara väl. Ni har alla något att giva och ni har alla något att ta emot. Så är det och så har det alltid varit. Vi har alla olika gåvor och vi kan alla ge och vi behöver alla något som vi i vår tur kan få ta emot. Är inte detta härligt så säg? Jo, det är oss så förunnat att vi alla behöver varandra på ett eller annat sätt. Vi är alla lika värda och lika älskade och lika betydelsefulla vare sig vårt bidrag är stort eller litet. I den här världen kan den vara liten men i Universum är den alltid stor och har sin förutbestämda plats. Ja, så är det kära Jordbor. Vi vet inget om vår nästas öde eller bestämmelse. Universum är stort men Gud är större. Han/Hon har alla givit oss en särskild gåva som ska ge sitt avtryck i Universum. Endast Gud vet hur och när detta sker. Det kan ske en gång, det kan ske flera gånger, det kan vara litet och det kan vara stort. Det kan variera beroende på hur och när det sker. Ni finns alltid på rätt plats kära barn på Jorden. På rätt tid och plats finns ni där med er gåva som just nu passar in i det som sker i Universum.

Ni har alla blivit kallade att följa Jorden upp i sin stora transformation och ni är alla behövda med de olika gåvor som ni bär med er i ert hjärta. De gör sin tjänst vare sig ni är medvetna om det eller inte. Guds gåva är given och ni är givarna som just nu befinner sig på Jorden. Hela Universum tackar nu Vår Fader/Moder gud för de vackra gåvor som han/hon har givit oss och för de modiga själar som så villigt har velat dela dem med Moder Jord och alla som berörs av dem och det är många som berörs av dem.

Det är sång och glädje i himmelen eller i de högre dimensionerna idag. Det är en seger för ljuset, en seger för kärleken, en seger för Moder Jord och alla hennes medväsen. Vi bugar och tackar och det regnar ljus ner över Er nu. Det är en ljusets högtid som står för dörren och alla är beredda på att träda in i den.

Min kärlek är stor, större än ni någonsin kan tro och jag böjer mitt huvud i ödmjuk tacksamhet för Er.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...