Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 11 mars, 2017

Judas Iskariot

Lördag 11 mars 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är det en sömnens dag samtidigt som det är en uppvaknandets dag. Det är många nu som kommer att väckas upp ur sin sömn och yrvaket fråga sig vad det egentligen är som händer i vår värld idag. Igår var det så här men nu är plötsligt allt förändrat och hur ska jag förhålla mig till detta. Ja, frågorna är många och svaren låter vänta på sig om du inte aktivt söker efter svar. Den huvudsakliga median är lite seg av sig men den kommer att vakna ur sin sömn den med. Det blir då lättare att ta till sig och förstå vad som händer. Det finns då fler vägar att välja mellan och allt blir mer öppet och tillåtande.

Det är en tid att se fram emot gott folk på Jorden och nu har det äntligen börjat röra på sig ordentligt så att även den stora folkmassan kan bli involverade i sitt klots uppstigning och transformation. Hela planeten med alla dess varelser befinner sig i transformation så det är hög tid att vakna nu. Välfärden står inför dörren och med den följer frihet och ett liv i överflöd för alla som tar till sig det här. Den fria viljan får som vanligt bestämma men det finns ett överflöd av kärlek till alla. Alla är innerligt älskade och har möjlighet att följa med på färden. En färd som leder Er hem kära människor på Jorden. Hem till ert ursprung och all den kärlek som väntar där.

Det är ett strålande fantastiskt arbete som är gjort på Jorden och som nu kommer att ge den skörd som så många har väntat och längtat efter. Världen byggs upp på nytt med helt andra metoder än det vi är vana vid. Nu är det hjärtat och kärleken till allt levande som finns på Jorden som styr handlandet och uppbyggandet av vår Jord. Mitt hjärta sjunger av glädje när jag ser det här arbetet skrida fram och tar allt mer plats på den Jord som jag så innerligt älskar. Gaia firar triumfens glädje och öser all kärlek så mycket som hon kan över Er nu kära Jordbor. Hon är innerligt tacksam och glad för allt arbete som ni har utfört och det stora mod som ni har visat. Det har också gett resultat som nu visar sig när alla era projekt kommer att manifesteras. Det är på gång nu kära ljusarbetare, era projekt är på gång att starta och den stora väntan är över. Det är nu det händer så var beredda att dra ert strå till stacken. Det är ett tacksamt arbete ni har framför Er, att ge och få kärlek till er själva och alla andra som behöver lite hjälp på vägen. Var stolta och tacksamma för denna ynnest att få hjälpa er värld att komma på fötter igen med all den kärlek som finns i era hjärtan.

Det är kärleken som visar vägen åt vilket håll ni ska gå och hur ni ska förhålla er till det arbete som ni utför. Det är med en ödmjuk hållning som ni ska ta er an ert arbete. Ni är stora kärleksfulla tjänare till den värld och den planet som ni just nu bebor. Glöm inte bort att ni också har vandrat en lång väg för att kunna vara där ni är idag. Många stigar och vägar har ni vandrat innan ni har hittat den rätta vägen hem. Nu är ni emellertid här och det är vi mycket tacksamma och glada för. Ni får all kärlek ni vill ha för den väg som ni har valt nu. Det strös rosor på er stig och det ljuder av underbar musik som ska hjälpa Er fram nu. Ni är så innerligt älskade och varje steg som ni tar nu följs och hjälp finns hela tiden att få. För varje själ som får hjälp och väcks upp till sin storhet, faller det en ros vid hans/hennes fötter för att plockas upp och läggas vid hjärtat. Din skyddsängel lägger den vid hjärtat och den hjälper dig att nå fram till ditt eget mål. Vi har alla en väg att gå och ett mål att nå fram till i livet. Det här livet som är ett av dina viktigaste jordeliv och en förmån att få uppleva. Ja, njut av ert liv kära människor på Jorden och gör så gott ni kan för att hitta ert hjärta som är er bästa vägvisare nu. Följer ni den så kan ni inte gå vilse utan den leder er hela vägen hem.

Ja, det är härliga tider och framtiden är ljus mina vänner. Jag lämnar Er nu med kärlek i mitt hjärta.

Judas

Du gillar kanske också...