Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 16 april, 2017

Judas Iskariot

Kanal Ann Dahlberg

Söndag 16 april 2017

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Glad Påsk på Er, alla ni som firar det, för visst är det något visst med högtider. Det är då man kan umgås lite mer med familjen, vara lite ledig och kanske ta hand om sig själv. Alla kanske inte har den möjligheten men många försöker samla lite familjemedlemmar, för att äta lite gott och pratar om lite ditt och datt. Ett kravlöst umgänge, där den enda utgångspunkten är att man ska ha lite trevligt tillsammans. Tänk om det kunde vara så här jämt i alla möten vare sig det är högtid, vardag eller på arbetet. Det enda viktiga skulle vara att vi har det bra tillsammans. Hur skulle det då se ut i vår värld idag? Det viktigaste är att vi ska ha det bra, att det är roligt och trevligt och trivsamt. Ni skulle alla gå omkring med ett leende på läpparna och med en glimt i ögat. Tro ni att ni skulle vara stressade då? Nej, det tror inte jag heller. Det skulle råda en väldigt fin energi överallt och alla skulle ställa upp för varandra. Det viktigaste skulle bli att alla mådde bra. Det kanske inte skulle bli storkovan på företagen precis men ni skulle ändå kunna få allt vad ni behöver för att må bra och mer därtill. Det är bara era föreställningar om hur allt måste fungera som behöver transformeras om lite. Föreställningar som ni har dragits med årtionen efter årtionden, ja kanske till och med århundraden efter århundraden. Det är väl inte så konstigt att ni står och stampar. Det krävs en viss tankeomvandling innan ni ser facit på hur det egentligen kan vara så att alla kan få ta del av den stora kakan som Moder Jord så generöst har givit till Er alla. Alla skulle få dra nytta av hennes gåvor det var inte förunnat endast ett fåtal. Nej, Moder Jords gåvor är stora och räcker till alla om man fördelar dem rättvist över Jorden. Ibland kan det till och med vara lättare att ge än att ta emot men det borde vara lika naturligt att få som att ge. Det ska vara lika glädjefullt att ge som att få, förstår ni det, kära barn på Jorden.

Nu börjar givandets och mottagandets tid. Vi ger med ena handen och får med den andra. Det är väl rättvist så säg…. vi lever med, i , till och runt varandra. Vi är vi och vi lever tillsammans i en ständig föränderlig dans. Nu ökar dansens intensitet och vi virvlar runt tillsammans på dansgolvet. Vi är både svettiga och glada. Glädjen står högt i tak för vi gör det här med stor lust och glädje. Vi gör det för oss, oss som en stor helhet, en stor kärlek för denna helhet som är vi. Hänger ni med vad jag menar … ni har funnit vad det är som gör er lyckliga, det är förståelsen av att allt som görs, det behöver göras med glädje och kärlek. Kärlek som är du, som är jag, som är vi. Det är nu ni har det viktigaste arbetet framför er, det är att ta med er, er kärlek och gå ut och förändrar livet för var och en på vår Jord. Förändringen kan behöva en tankeomvandling men den har ni redan i ert hjärta. Det här är ni nu på väg att göra kära barn på Jorden. Ni förändrar era tankar efter ert högre hjärtas språk och det ni manifesterar blir något helt nytt i förhållande till det gamla. Med denna högre energi skapas helt andra företeelser än dem som ni nu är vana vid. Detta må gälla vad som än lever och hör till vår Jord. Jorden är stor och det krävs mycket resurser för att allt och alla ska må bra, så ni behövs kära Jordbor, var och en av er behöver vakna upp och bli en del av denna omvandling på vår Jord idag. Alla hjälpande händer tas tacksamt emot, allt litet som stort är värdefullt. Vi är alla ett och vi gör det här tillsammans. Allt som görs, görs för vår skull, för människornas, för djurens, för havens, sjöarnas och naturens skull, ty vi är alla ett med allting som finns på denna Jord.

Det är en stor gärning ni gör, när ni nu låter hjärtat styra era handlingar och manifestationer på denna vår Jord som är det käraste vi har. Vår Jord Gaia älskar Er så mycket och sänder er hyllningar och kärlek. Hon är djupt tacksam för ert stora mod och allt arbete som nu har påbörjats på Jorden. Hon kan se frukten av era ansträngningar och vacker musik stiger upp från hennes hjärta av glädje och tacksamhet. Hon har nu påbörjat sin transformation och gläds med Er som följer med henne och hon är tacksam för att fler och fler vaknar och börjar sin resa tillsammans med henne. Gaias famn är stor, hon kan rymma alla som väljer att vakna nu. Alla har möjlighet att följa med på färden. Är ett liv i ständig glädje och kärlek något för dig? I så fall är det bäst att du söker din Jord och ditt hjärta. Välj kärleken kära barn, ty det är med kärlek i hjärtat du kan följa med på färden. Kärleken till dig själv är den största gåva som finns. Kalla på oss så hjälper vi dig att finna den. Var sann mot dig själv och din intention så kommer allt att bli bra.

Vi älskar Er så mycket. Vi väntar och längtar efter er.

Med stor kärlek

Judas

 

Du gillar kanske också...