Judas Iskarirot

Judas Iskariot

Tisdag 30 september 2014

Kanal: Ann Dahlberg

 

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är mitt hjärta varmt och kärleksfullt när jag ser ner på er Jordebor. Er tapperhet och er kämpaanda kan bara beundras här uppifrån.

 

Trots dagligt slit och negativa meddelanden så håller ni envist fast vid ljuset. Det är beundransvärt och många är det som hyllar Er nu.

 

Ljuset har fått fäste och kan nu inte tas ifrån er. Alla som vill följa ljuset kan nu följa det. Ljuset finns även i era hjärtan och reflekteras nu mot det starka ljuset som håller på att fylla er värld. Det är en glädje att se och många följer nu med entusiasm och kärlek allt som sker på Jorden.

 

Alla är beredda att hjälpa till där de kan och får lov att göra det utan att störa tingens ordning. Alla vill återförenas med sina fränder på Jorden och vill mer än gärna hjälpa till så fort det finns minsta möjlighet därtill.

 

Det ser ljust ut häruppe även om det på vissa platser på jorden fortfarande är väldigt mörkt. Så ge er till tåls kära vänner så kommer vi snart att mötas och ni kommer att få återförenas med era familjer. Det blir en glädjens dag för alla.

 

Ljuset sprider sig mer och mer för var dag och vi kan inte nog tacka er för allt arbete ni utför å ljusets vägnar. Vår fader i himmelen gläds med sina barn och att återseendets tid snart är här.

 

Illusionens tid är över och den nya verkligheten står för dörren. Allt förändras från tid till annan och ni har en stor del i de förändringar som sker just nu. Den påverkar oss alla från det lilla till det stora. En ny sida kan läggas till historien och den har ni varit med och skrivit kära barn på jorden. Det kommer att finnas många spännande berättelser där att ta del av. Många är det som vill undervisa er i detta men de bästa läromästarna finns bland er själva. Det är ju trots allt ni som har gjort historien. Ändrat lite här och där men håller nu på att slutföra den.

 

Det är en segerns tid för er Jordebarn. Ni har uppnått det ni kom ner för att göra. Så se ljuset i era hjärtan och känn er stolta över det arbete ni har utfört. Fortsätt att ge er själva så mycket ljus och kärlek som ni kan. På det viset sprider ni kärlek och ljus runt er och påverkar dem som är mottagliga för detta. Ett litet flämtande ljus kan växa och bli större och för varje själ som vaknar sjungs det en glädjesång i himlen.

 

Alla vill ju möta sina fränder och är innerligt tacksamma för all hjälp de kan få för att väckas upp i tid.

 

Alla själar som vill kan nu gå upp i ljuset. De som inte vill har en annan väg att gå. De kommer att få den hjälp de behöver och väckas upp när den tiden är kommen.

 

Koncentrera dig på dig själv och din väg och led de övriga med det ljus du bär. Ge hjälp där du kan och orkar men var och en måste bära sin egen börda. Man kan ge hjälp till självhjälp men man kan inte bära den andre. Den fria viljan finns där och den bär du själv. Ingen kan bära den åt dig. Du måste själv bestämma vilken väg du ska gå. Det är bara du som kan lyssna på rösten i ditt inre. Det är den du måste böja dig för och följa. Då kan du heller inte följa någon annans eftersom den inte är din. Du kan bara höra din egen och kan därför bara följa den.

 

Vi har olika vägar att gå. Den enes väg är ej lik den andres. Alla vi är unika, följaktligen är allas våra vägar också unika.

 

Tänk på det mina kära. Mitt ljus och min väg är min. Ditt ljus och din väg är din.

 

Med dessa ord avslutar jag med att tacka för alla ljusa vägar som nu sprids på vår Jord.

 

Med så mycket kärlek Judas

 

 

 

 

Kanalisering Ann Dahlberg

Du gillar kanske också...