Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 16 juli, 2017

Judas Iskariot

Söndag 16 juli 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag har ett viktigt meddelande till Er idag. Kabalen är besegrad och allt går fram med stormsteg nu. Den sista handläggningen av valutorna är avklarade och stunden är väldigt nära för dess frisläppande. Det är dags att förbereda er för ett överflöd av sällan skådat slag.

En ny Jord och en ny himmel håller på att födas i denna del av universum. Det är en helig energi som nu förs ner till Jorden. En helig och kärleksfull energi. Tar du in den i ditt hjärta så känner du stillheten och det heliga det för med sig. Om ni tar in denna energi och känner den i era hjärtan så kan inget gå fel. Allt ni gör kommer att manifesteras inför era ögon. Det är den här energin som bygger upp den kärleksfulla Jorden idag. Det är en energi som ger stor medvetenhet och hjälper människor att urskilja den bästa vägen för dem själva och andra. Ni kan finna den här energin i naturen också. Genom att sitta och meditera i naturen så stärker ni energin. Det hjälper också att gå i naturen med fokus på allt som finns runt er och den energi som finns där. Det kan vara lättare att uppleva och känna energin i energin om ni förstår vad jag menar. Det är bra om ni gör allt vad ni kan för att låta energin omfamna Er nu.

Med fokus på hjärtat och den heliga energi som finns där, så kan ni göra det som ni tänkt er, bara det är för det goda för er själva och andra. Hjärtat har svaret och vet vägen, så lyssna nu kära barn på Jorden, vad det har att säga er. Det är en viktig tid och det är många viktiga meddelanden som förmedlas från ert hjärta idag. Ett av meddelandena kan vara att du ska vila och gå in i ditt hjärta mer. Ett annat att du ska göra något roligt och skratta lite mer. Glädje och skratt har en härlig befriande energi. Ett annat meddelande kan vara att du ska se om ditt hus, det är viktigt att ta hand om sig själv. Kroppen kan också ge olika meddelanden om vad den mår bra av och vad den mår sämre av. Så ni förstår kära Jordbor att ni har mycket att lyssna på, så att ta lite tid för er själva kan inte skada. Just nu skulle jag föreslå att ni tar rätt mycket tid för er själva eftersom det är mycket som händer nu och ni behöver förbereda er på en stor förändring. En förändring som påverkar er på både ett fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt sätt.

Energin som ni tar in påverkar er på ett djupt och transformerande sätt och ni kan inte undvika att känna av den på ett eller annat vis. En del upplever den mest fysiskt andra mer psykiskt men det är övergående och den lämnar ett större lugn och en högre medvetenhet efter sig. Det är priset vi får betala för att bli de medvetna och kärleksfulla människor som vi länge har strävat efter och det är värt varje liten krämpa på vägen.

Det är en ära att få stiga upp i de högre regionernas ljus, det är en ära i att alltid få vara älskad och värdefull i ljuset av Vår Fader/Moder Gud. Det är heligt och bortom ord och jag böjer mig i ödmjuk tacksamhet för det stora som nu håller på att ske på Jorden. Hela Jorden håller på att återfödas till sin egen gudomlighet och det gäller för alla hennes kroppar. Det är i sanning något vackert och gudomligt att se på och mina ögon tåras av glädje och kärlek. Jag faller på knä och tackar Vår Fader/Moder Gud för denna vackra gåva som han/hon nu ger oss. Det är med Vår Fader/Moder Guds hjälp och vishet som vi nu går vidare in i den ”Gyllene Tiden” en tid av kärlek och ljus.

Halleluja Halleluja halleluja

Mitt hjärta är fullt av tacksamhet till Vår Fader/Moder Gud, till alla hjälpare som står vid hans/hennes sida, till alla andra varelser och väsen som skyndat till Moder Jords hjälp, till alla er som befinner sig på jorden och har hållit uppe ljuset i era hjärtan.

Jag är så tacksam och jag älskar Er så mycket.

Judas

 

 

Du gillar kanske också...