Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 18 februari, 2018

Judas Iskariot

Söndag 18 februari 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag har en del viktiga saker att säga till Er idag. Det första är att det nu är ytterst viktigt för Er att hålla ljuset högt. Mycket mörker strålar nu upp från ytan som påverkar er både själsligt och kroppsligt. Det är viktigt att fokusera på ljuset nu så att det kan stilla er oro. Acceptera..ge kärlek, acceptera..ge kärlek, acceptera..ge kärlek så många gånger tills all oro har lämnat er kropp, vare sig det tar en eller tusen gånger att göra detta. Det här ger resultat kära vänner och det ljus och den balans och harmoni ni får i stället är värt all möda som ni lägger ned på detta. Ni återvinner er själva så att säga och ni får tillbaka den styrka, det mod och den kraft som ni från början hade. Jorden får tillbaka sina glada och harmoniska barn igen och allt blir frid och fröjd på Jorden. Den energi som inte vill anpassa sig till den här goda energin får maka på sig och flytta någon annastans. Det är ni som bestämmer tillsammans med er kropp vilken energi ni vill ska vara härskande i ert liv. Väljer ni den goda ljusa energin så är det det ni får, väljer ni den rädslobaserade tyngre energin så är det det ni får.

Fokusera på rätt energi nu kära Jordbor för det är den vägen ni kommer att gå. Vilken väg väljer du? Vill du arbeta för att ta in kärleken i ditt liv eller vill du stänga dörren i rädsla för det okända? Det okända är egentligen det kända, det som alltid har funnits där men som du stängde dörren för för länge länge sedan. Den har ibland stått en liten bit på glänt men sårbarheten du känner gör att du har svårt att öppna den helt. Du har glömt att i ditt hjärta finns det mod och den styrka du behöver för att öppna dörren helt.

Sanningen väger lätt mot lögnen, det är alltid lättare att leva i sin egen sanning än på en lögn. Lögnerna blir fler och fler men sanningen står kvar obefläckad. En sann människa går med lätta steg medan en som följer lögnernas väg har tunga steg. Ju fler lögner ju svårare blir det att trassla sig ut ur härvan medan sanningen går en fri väg. Det är dags att välja sanningens väg nu kära barn på Jorden. Det är dags att vara sann och ärlig mot sig själv och stå kvar i sin egen sanning. Det är dags att vandra fram på Jorden som en sann och ärlig själ som har stark tillit till sitt hjärta och det det möter i livet. Du har ett mål i ditt liv och det målet är viktigt nu. Det är dags för dig att välja vilken sida du ska stå på. Ska du välja den sanna eller den oärliga? Vågar du konfrontera ditt eget hjärta? Vågar du öppna porten för att släppa ut ljuset som lyser där? Vågar du konfrontera ditt eget mörker och ge det ljus och kärlek? Kan du förlåta dig själv och andra? Allt det här är viktiga frågor, många har startat den här resan, andra står redan i sin egen sanning, åter andra har börjat tillföra sitt eget ljus till världen. Vi är alla ett så alla behöver tända sitt ljus och låta det skina i den värld vi bor i. Rädslan, det mörka och det svåra behöver lösas upp och försvinna, det behöver transformeras om till en högre energi. Er vilja styr detta kära barn på Jorden. Er vilja är vår lag och finns bara viljan där så får ni den hjälp ni behöver. Er vilja finns i ert hjärtas port. När ni är villiga att öppna den så står vi där och hejar på er. Vi ger er nya stigar som ni kan gå på. Öppna era ögon så att ni kan se alla tecken som vi skickar till er. Det är många så missar ni en så kommer det nya ända tills ni hittar den väg som är förberedd för er. Stå fast i er tro och er kärlek och vägen ligger vid era fötter.

Gå i frid kära Jordbor. Er tid är här nu, er tid av sanning, kärlek och skönhet.

Med stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...