Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 7 augusti, 2017

Judas Iskariot

Måndag 7 augusti 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag har kommit för att lugna alla era oroliga själar. Jorden strävar uppåt i de högre dimensionerna och ytan gör sitt bästa för att hänga på. Ni har bara en liten inblick i vad som händer överallt i er värld, ty i 3D ser man oftast bara det som är mitt framför sig. Det som rör sig i sin lilla värld så att säga. Det är mycket mer som händer och sker runtom i världen idag som varken syns i den huvudsakliga median eller ens i den alternativa median. Det är bara vissa länder som får uppmärksamhet, andra är det väldigt tyst om.

Det har börjat kära barn på Jorden. Den nya utvecklingen på Jorden växer sakta fram bit för bit. Det finns länder som redan nu prövar lite alternativa teknologier. Det här kommer ni snart att få uppleva och de har en stor kunskap att dela med sig av. Snart är det dags för den stora massan att röra på sig och då kommer det att gå fort kära barn på Jorden.

Det är en hög energi som nu har nått Jorden och den öppnar upp för mångahanda lösningar på ett både personligt som på ett världsligt plan. Det är dags att rannsaka sig själv och den intention du har för dig själv och den värld du lever i. Hur vill du leva ditt liv? Vad är din högsta önskan för dig själv och den värld du lever i? Hur ska du kunna bli lycklig? Hur ska alla kunna bli lyckliga på Jorden? Vad kan jag göra för att jag själv och alla människor på Jorden ska må lite bättre idag? Eller människorna som lever runt omkring dig? Finns det något du kan göra för att hjälpa till så att fler kan få sina önskningar uppfyllda? Det är en glädje att kunna få hjälpa till, det är en glädje att få vara en tjänare åt andra. Genom att tjäna andra så tjänar du faktiskt dig själv också. Det blir dubbel glädje så att säga.

Ta tre djupa andetag nu kära barn på Jorden och andas in den frid, kärlek och harmoni som finns runt om dig nu. Det är den högre energin som har dessa egenskaper med sig och de kan väcka de egenskaperna som redan finns inom dig. Ingenting blir svårt eller omöjligt när ni tar in denna högre energi som väcker upp erat DNA till sin mer ursprungliga form. Den är här nu kära barn på Jorden, tiden är här nu. Det är tid att återgå till er ursprungliga form tillsammans med alla de erfarenheter som ni har samlat på er under tusentals år. Det är tid för begrundan och andlig stillhet. Det är tid att vara i sitt andliga heliga rum och känna att du är en del av allt. Det finns inga ord för den känslan att vara ”ett” med allting. Det är en helig känsla av att vara del av något som är större och ofantligare än du själv. Gå inom och finn den känslan och du förstår vart du är på väg. Den är helt stilla och helig, en obeskrivbar känsla av lugn och medvetenhet. Det är dit ni alla är på väg och vi är mycket glada för er skull och för vår skull. Er glädje är vår glädje och tvärtom även om ni har svårt att ta in vår glädje just nu. Slöjan blir dock tunnare och ni kan uppleva och känna mer av vår glädje nu än för bara några årtionden sen.

Jorden har nu ett ljust skimmer runt sig och er yta håller på att absorberas in i den. Ni skiner snart som små solar kära barn på Jorden. Det är en underbar tid som ni har framför er och vi gläds så åt era framsteg. Vi ser framstegen här uppifrån och de är mycket större än många av er tro.

Lys med era ljus kära barn på Jorden för Er framtid av kärlek och ljus har just börjat!

Med stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...