Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 18 juni, 2017

Judas Iskariot

Söndag 18 juni 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag har många nyheter med mig idag. För det första: RV har startat mina vänner. Den är nu i full gång.

För det andra: Fred har spridit ut sig över världen. Människorna kan börja andas ut och bygga upp sina hem igen.

För det tredje: Kabalen har gett upp och lämnar nu skeppet med svansen mellan benen.

Det är härliga tider som stundar mina vänner. Det är bara att spotta i nävarna och ta spaden och börja gräva. Det är tid för manifestation nu kära vänner. Tid för att bygga upp den här Jorden med bättre teknologi och skonsammare metoder än vad det hittills har varit för Moder Jord. Rent vatten kära vänner, vår Jord och många som bor på den törstar efter rent vatten. Mat åt de hungriga och allt de behöver för att må bra i sin kropp och i sin själ. Låt kreativiteten flöda och ta reda på all teknologi som finns, ty nya kan komma upp i dagen. Det finns inget som kan stoppa er längre. Allt är öppet och fritt fram för skapandet av er nya värld.

Moder Jord ler och välsignar era gåvor och ert arbete för att det ska bli så bra som möjligt för Er och för Jorden som är ert hem. Det är kärlekens tid nu så det är med kärlek i hjärtat som ni åtager er, era nya uppgifter. Det kan aldrig gå fel om fokuseringen är inriktat på kärlek och medkänsla. Det är på den vågen ni rider nu. Kärlekens våg, full av medkänsla för alla varelser som bor på vår Jord. Det är då ni gör ert storartade arbete som sprider sina vingar över hela vår Jord. Er gemensamma Jord, ni tillhör alla Jorden och arbetar mot samma mål, vilket är att leva i endräkt med allt som lever här. Det innefattar att ha en stor respekt för livet och allt är liv på Jorden. Jorden är full av liv som befinner sig på olika nivåer i sin utveckling och har olika och helt annorlunda samhällsperspektiv. Det är en mångfald av liv och rörelse på Jorden och allt går inte att se med blotta ögat. Använd dig av all den kärlek och respekt som finns inom dig när ni nu skrider till verket och vill förändra den här Jordens struktur och hjälpa det som haltar till att bli fullt återställt igen.

Vi har full tillit till Er förmåga och lägger med varm hand arbetet i era händer. Det är ett stort arbete ni har framför er men det är ett välsignat arbete som ger mycket kärlek och glädje tillbaka.

Gud vare med Er

Halleluja Halleluja Halleluja

Vi finns här och hjälper Er nu och allt är perfekt och bra precis som det är just nu. Bollen har rullat igång och glädjen är stor i himmelen.

Frid vare med Er

Jag älskar Er så mycket

Judas

 

Du gillar kanske också...