Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 31 januari

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Söndag 31 januari 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Det är glädjande att idag få berätta att pengarna har börjat röra på sig på fler ställen i världen idag. Valutan ändras successivt i de här länderna. Folken gläds över förändringarna för de börjar förstå att det är deras välfärd det handlar om. De är tacksamma och lyssnar noga på de instruktioner de får. Det här gäller det stora antalet av dem. Det finns alltid sidolöpare, men de kan inte göra någon harm nu. Folket har valt och de har valt det som är bäst för dem och det som är bäst för jorden, vår kära Gaia. Den nya teknologin är ju också på väg in i de här länderna. Den följer med fonderna. Landet byggs upp på ett mer humant sätt för både människor och natur. Det här gläder våra hjärtan och Gaia är djupt tacksam.

Det står inte långt till innan ni får kännedom om allt som händer. Kanalerna på internet levererar avslöjande på avslöjanden, så ni som är insatta i det har sett många nu. Även folk som inte är insatta har börjat se en del nu, då det dyker upp på deras sidor emellanåt. Det är ett tecken på att folk börja vakna. Lite i sänder som ni kommer ihåg från ert eget uppvaknande, annars kan chocken bli för stor och man slår bakut direkt. Då kan det ta lite tid innan man tar in något igen. Skillnaden mot när ni vaknade upp och de som nu vaknar upp är att det kollektiva medvetandet är högre, så det går fortare nu. Det blir lättare att ta till sig saker för någonstans i medvetandet har du en viss förståelse för vad som händer och vad som har hänt tidigare. Ni som har vaknat tidigare har redan fört in den förståelsen i det kollektiva medvetandet och på så vis hjälpt era bröder och systrar att lättare förstå vad som händer nu. Där kommer förståelsen av att vi alla är ”ett” in.

Vi tackar och bugar för det stora arbete som har gjorts och görs på jorden idag. Jorden är i en process av omvandling och omvandlingen kan nu skönjas lite här och var på jorden idag. Det är många arbetsmyror som hjälper till med detta och fler och fler kommer till. Alla vill vara en del av ”den Nya Jorden” för alla längtar efter frihet och fred. Många har förstått att det är kärleken som är det största vapnet i den strid som vi för nu. De förstår att det är kärleken till oss själva och andra som ska styra vårt handlande nu.

Med kärleken i förarsätet så blir inte vägen så svår längre. Tänk, känn och var i kärlek och du kan inte gå fel. Kärleken slinker aldrig på foten utan dess riktning är klar och ljus. Den följer ljuset och ser det goda som finns där. Allt mörker på vägen omvandlar den till ljus. Så räds inte kärleken, räds inte ljuset, de är dina bästa vänner och har så alltid varit. Ljuset finns i ditt hjärta, kära barn. Känn in och lyssna på det och du förstår din väg. Du förstår vad du har lärt dig och vad du ska lära dig. Vägen blir med ens ljusare och klarare och vi slår följe med dig, så att du lättare ska se det ljus som du själv är.

Vi älskar Er så mycket för vi är era guider.

Med detta säger jag farväl för denna gången.

Med så mycket kärlek

Judas

You may also like...