Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 2 april

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Lördag 2 april 2016

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är det många som skakar av sig gammalt bråte för att börja på ny kula. Mycket gammalt kommer upp som ska synas och släppas. Lite tårar gör ingen skada, det kan vara bra att släppa gammal sorg. Det visar ju bara på att ni är en kännande människa som vågar släppa masken av oberördhet. De grå slöjorna lättar och ni kan börja se ljuset där utanför. Ljuset som sakta tränger sig in i er värld och lyser på både gammalt och nytt. Det gamla ska vädras ut, slängas eller förnyas. Ni kan börja se saker och ting i ett annat ljus nu. Den erfarenheten som var sorglig då, har kanske fått en liten guldkant idag. Förståelsen för vad ni gått igenom och hur den har utvecklat er har nått sin fulla insikt. Ett steg har klivits uppåt. Ju mer man tittar i sina skrymslen, ju fler steg ser ni att ni har klivit upp på stegen.

Det är många erfarenheter ni har i ert bagage, mina kära. Alla har varit individuellt utformade för er. Det är eran egen resas mål som har varit utgångspunkten för dem. Andra kan också ha varit inblandade i era erfarenheter men då med sitt eget mål i sikte. Livet är en dans mina kära, dock inte alltid på rosor, ibland sticker vi oss på törnen också. Allt är dock vist och ljust planerat. Det högre syftet befinner ni er i just nu. Transformationen på jorden och av er själva är målet och mot det målsnöret skyndar ni er alla fram nu.

Ha tillit, ha tro, ha hopp och ni finner kärleken ni söker. Genom att släppa det gamla, släpper ni in mer ljus och vägen blir lättare och ljusare att gå. Ni ser och känner målet som ligger framför er. Ni ser och förstår att ni snart är där. Ni har tillit till varandra och tror och förstår att ni alla arbetar mot samma mål. Ni förstår att om ni är många som drar åt samma håll, så blir vägen varken så svår eller lång. Ni förkortar den tillsammans och allt blir också så mycket lättare att bära, då ni bär det tillsammans. En sann tilltro och förlitan på varandra kan spränga berg.

Ja, inget är omöjligt i denna ljusa kollektiva anda. Det är här glädjen bor. Den bor i allas hjärtan och förflyttas med stor hastighet i det kollektiva fältet. Många av er kan känna denna kontakt som finns runt om i världen, av alla som försöker hålla ljuset uppe. Det är det kollektiva fält jag talar om. Ni känner då att ni inte är ensamma utan att ni är många som vet och förstår vart ni är på väg. Det är också här glädjen kan kännas. Glädjen hos tusentals ljusarbetare som vet att stunden snart är inne för att bygga den ”Nya Jorden” med glädje och sång. En ljus värld där kärleken har fått sitt bo och är ett starkt fäste för hur denna värld ska utveckla sig. Så känn glädjen, hur den sjuder runt om i världen. Den blir starkare och starkare och snart brister den ut i jubelsång. Det är då den skallrar långt ut i rymden som ett löfte till att bjuda in hela universum i sin sång. Den dagen kommer vi att finnas bland er och dela glädjen och sången med Er.

 

 

Med så mycket kärlek

 

 

Judas

Du gillar kanske också...