Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 2 oktober 2022

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 2 oktober 2022

 Jag är Judas och idag tänkte jag att vi skulle prata om det som sker här och nu. Det är mycket som händer inom er nu, kära Jordbor. Allting har hänt så fort, från en lunkande relativt behaglig vardag till en vardag som du inte vet hur den kommer att se ut i morgon. Det verkar finnas orosmoln överallt. Det utdelas varningar för det ena eller det andra. Din värld verkar vara i gungning på ett sätt som du inte alls kan kontrollera och det är här känslan av maktlöshet kommer in. Hur ska vi då göra för att behålla vårt lugn, så att vi åter kan få kontroll och lugn i vår tillvaro. Det bästa du kan göra är att vara närvarande i ditt eget liv. Lyssna inte på allt som ropas ut, låt dig inte skrämmas av alla domedagsprofiler. Ta några djupa andetag och gå in i dig själv en stund. Gör saker som du känner att du vill göra och var närvarande i det du gör. Det lugnar ner sinnet och du får ett bättre perspektiv på din egen tillvaro och vad som känns bra för dig att göra. Du hittar tillbaka till ditt lugn och förstår att du inte alls är så maktlös som du för ett ögonblick kände att du var. Lugnet och harmonin kommer tillbaka och du ser att det du gör i din närvaro är det som påverkar dig och din omgivning bäst just nu.

 Det är viktigt att vara närvarande och jordad i de här turbulenta tiderna som Jorden och ni själva just nu befinner er i. Själen behöver komma till tals nu och sinnet bör ta ett steg tillbaka. Oro skapar bara mer oro, medans ett lugnt sinne skapar mer lugn. Ni behöver sprida lugn och glädje runt omkring er, det är det som människor behöver mest just nu. Alla behöver hitta tillbaka till sig själva och harmonin som finns inom dem. Var visa nu, kära Jordbor, att agera i rädsla leder ingenvart, det har ni flera exempel på i den långa historia som ni har bakom er. Den största förändringen sker när ni agerar utifrån er närvaro och det lugn som ni hittar inom er själva. Det är då positiva saker kan ske i ert liv och ni sprider det vidare i er omgivning. Ta en dag i sänder, gör en sak i sänder och var närvarande i det du gör. Försök att stilla dina tankar och koppla ihop dig med hjärtat. Låt din vardag bli mer levande i din närvaro och känn att du blir lugnare och mer fokuserad i de vardagssysslor som du gör. Det leder till att du hör din inre röst bättre, din intuition blir starkare, och det blir lättare att följa din inre vägledning. Det kan vara en utmaning i ditt liv just nu, men det kommer att bära en större frukt, ju större din utmaning är.

 Det är där vi nu står och gungar, kära Jordbor, oro visavi lugn, glädje gentemot sorg, hat mot kärlek, etc. alla känslor ställs mot varandra i en enda salig röra. Kroppen befriar sig från fastlåsta känslor och förvirrar ditt sinne än mer och det varnar dig för allt eller inget. Det ser faror överallt även om det inte finns några i din omgivning just nu. Det är därför extra viktigt att du tar lite tid för dig själv och återfinner ditt lugn och harmonin i din vardag. Känn efter vad som är bra för dig och vad du själv just nu mår bättre av att göra. Ge dig själv tid att göra det som du tycker om att göra. Tillåt dig att skratta och njut lite av livet. Pröva gärna något nytt som du önskat att göra men som aldrig blivit av. Se möjligheterna och inte det omöjliga i den vardag som du befinner dig i. Utför det du kan och lämna resten tillsvidare och se vad som händer. Ta små steg om du vill förändra något i ditt liv just nu. Avvakta annars tills att du känner att nu är det dags för dig att ta något av de små stegen i den förändringsprocess som du tänkt dig, eller om det är något som du vill utveckla hos dig själv.

 Ja, kära Jordbor, det är en tid för stillhet och kontemplation inombords, så att ni kan fokusera på ert hjärtas röst och det lugn och den intuition som ni har där. Det är inom er som ni har svaren.

 Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...