Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 oktober, 2022

 

Kan vem som helst bryta mot universums lagar? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyssnar hela tiden på era önskemål, oavsett vem du är. Vi lyssnar på människor som aldrig skulle tro att vi faktiskt existerar, för det spelar ingen roll för oss. Vi lyssnar och känner in i era vibrationer, och vi arbetar med era högre jag och andliga vägledare, tillsammans med många andra varelser och kollektiv, eftersom vi känner att resten av resan till den femte dimensionen borde vara en av lätthet och glädje för er.

Vi kan dock inte kliva in mellan dig och din vibration och bryta universums lagar för att ge dig vad du vill ha och vad du ber om, men vi kan vara redo att leverera när du vibrerar i harmoni med det du önskar. Det är väldigt lätt att fastna i vad som händer utanför dig vid den här tiden där på jorden eftersom så många människor berättar för dig om vad som händer utanför dig och sedan ber dig att tro att alla dina böner kommer att vara svarade. Men den stora majoriteten av dessa individer lär dig inte hur du skapar din verklighet eller bemyndigar dig på något sätt.

Istället vill de att du ska tro att solen har all makt att förändra allt där på jorden, eller att en politiker har all makt att förändra allt där på jorden. Många människor kommer att berätta för dig att någon lag kommer att antas eller att något program kommer att initieras för att rädda alla från sina egna liv och sina egna skapelser. Och så, om och om igen, förleds du att tro på något utanför dig själv, och gång på gång blir du besviken över det du var övertygad om att du borde tro på.

Vi vill inte att du ska tro på oss; vi vill att du ska ha tro på dig själv. Vi vill att du ska veta hur du får tillgång till din kraft, till din styrka, till din kreativitet och viktigast av allt, till den kärlek som verkligen är. Om du kan vara kärlek som är ovillkorlig, då kan ingenting som händer där ute kasta dig ur ditt spel, och det är vad vi vill ha för dig. Vi vill att ni ska känna er själva som andliga mästare, snarare än människor som tror på den rätta berättelsen, så att ni kan lägga alla era satsningar på resultatet som ni blir lovade.

Sök det som finns inom dig, och sedan kan varelser och kollektiv som oss matcha det du har hittat. Men återigen, vi kan inte bryta mot lagen, och det kan ingen annan heller, oavsett hur många löften de ger dig. Om du fokuserar på något, någon, någon djurvän eller något träd eller blomma som kan få dig att komma åt känslan av kärlek inom dig, då kan du verkligen börja veta vad sann kraft är. Sann kraft är anpassning till Källan, men du är Källan. Därför är sann makt när du anpassar dig efter dig själv. Det är så enkelt. Vi skulle kunna komplicera det för er, men det finns tillräckligt många som gör det just nu, och vi vill hellre påminna er om kraften som finns inom var och en av er hela tiden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...