Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 2 september

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Fredag 2 september 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Det sker stora nyheter runtom på er Jord. Det är förvånansvärt att media inte tar upp detta. Folket kommer ju ändå att få veta vad som händer, det går inte att hålla hemligt någon längre tid. De första växlingarna är på gång och de viktigaste projekten står i startgroparna. Det är i undrens och miraklernas tid ni lever i nu, kära barn på Jorden.

Njut av era dagar och håll uppe era visioner, tiden är inne för att få dem manifesterade. Ha tro och hopp till er själva och era medmänniskor. Det är många som följer er nu, även om en del gör det på avstånd. De står fortfarande och väger lite men vågskålen kommer snart att slå över till er fördel, när media tar sitt ansvar och skriver vad som verkligen sker ute i världen idag.

Det är dags nu att tänka till lite, gott folk och arbeta för den nya värld som ni långsamt skrider in i. Det är en vacker värld med fantastiska möjligheter för var och en att få uppleva sin dröm. Er dröm blir verklighet och det vackra, ljusa, kärleksfulla och glädjefulla livet blir ert. Det kan vara värt att arbeta lite för, eller hur? Det finns här nu, då ert tidigare arbete har gett frukt. Se er omkring och ta in den verklighet som är din, så förstår du var du egentligen befinner dig. Du befinner dig i den verklighet som dina tankar tillåter dig att befinna dig i. Vem styr då över dina tankar? – Jag svarar du. Är det då ditt ego eller din själ som sitter vid rodret. Är det tryggt och positivt eller är det oroligt och negativt? Det förstnämnda visar att du har tagit steget in i din nya verklighet. Det andra visar på att du behöver släppa lite mer rädsla och finna tryggheten i din själ.

Stilla dina tankar och upplev lugnet inom dig. Gör detta så ofta du kan, minst en gång om dagen. Försök stå stilla lite då och då under dagen och ta in allt som finns runt omkring dig. Upplev nuet precis som det är just nu. Känn din andning och följ den en liten stund. Ni kan säkert lägga till fler övningar för att finna ert lugn, ert själv. Detta är viktigt, eftersom all rädsla behöver släppas nu, så att ni kan bli ”ett” med ert multidimensionella ”jag”.

Det viktigaste är dock att ni blir ”ett” med er själva, så att ni kan arbeta med det högsta bästa hos er själva. Er själ är vägen till er fortsatta resa. Själen bär er över ebb och flod och låter er njuta av allt det goda i livet i så stor utsträckning som möjligt. Vad vill jag då ha sagt med detta? Jo det är viktigt nu att söka inåt och finna sin själ. Det är viktigt att ni lyssnar och låter själen vägleda er. Tiden är nu, kära vänner. Det är dags att gå hem. Själen ropar och sjunger för er, så att ni ska vakna. Den försöker på alla sätt väcka er uppmärksamhet nu. Den vet att tiden är inne och gör allt för att ni ska kunna följa med på tåget.

Många hörsammar dess rop och börjar gå i riktning mot sin nya resa. Var ihärdig och fortsätt att följa din inre röst och du kommer att finna din dröm. Drömmen finns för alla. Alla har sin egen dröm att sträva mot. Ni har många väsen runt er som hjälper er i er strävan nu. En del har redan funnit sin dröm och arbetar för den nu.

Drömmen om en bättre värld för alla här på Jorden är en vacker dröm och den kommer snart att bli er verklighet. Alla era önskningar kan nu bli uppfyllda. Låt era tankar fyllas med allt det ljusa och vackra som ni vill se här på våran Jord idag.

Jag lämnar Er nu med stor kärlek

Judas

 

Du gillar kanske också...