Judas Isakriot

Judas Iskariot

Lördag 13 december 2014

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är Luciadag och ett nytt hopp har tänts i många människors hjärtan. Hoppet av medkänsla och tro på den Allsmäktiges kärlek. Kärleken som nu korsar härs och tvärs över Jordens yta. Dess energi är så ljus och subtil så vi förnimmer den knappt. Ändå lämnar den stora märken efter sig. Märken av ljus och sanning, lögnen kan inte leva där, den avslöjar sig själv. Många sanningar väller nu fram i ljusets spår. De är omöjliga att stoppa trots många försök därtill. De fortsätter att leva och de växer oavbrutet.

 

Det är sanningens ögonblick som gäller nu, så det är bäst att vakta sin tunga, annars kan den lätt bli tveeggad. Det går inte att följa två mästare, ljusets mästare har sin väg och mörkrets sin. Sanningen går sin väg och lögnen sin. Vilken väg är din? Troligtvis är det sanningen du söker nu. Det var därför du inkarnerade i denna tid, för att hjälpa Jorden och mänskligheten att avslöja sanningen om sig själva.

 

Ni är alla gudabenådade väsen med underbara gåvor. Gåvor som ni nu ska ta upp och manifestera i det liv ni nu lever. Detta var er andemening när ni sökte er hit. Livet har farit hårt fram med en del av er men det var tvunget för att väcka er till de ni nu är. En del av er var tvungna att stiga så långt ner i illusionen att det behövdes krafttag för att få upp er därifrån igen. Det tror jag många av er nu förstår när ni blickar bakåt. Man kan kasta blickar bakåt och framåt för att få en större förståelse av de steg man har tagit och de steg man vill ta. Närvaron i nuet är annars det viktigaste eftersom du då är i kontakt med din gudabenådade själ.

 

Mina älskade vänner, jag är så stolt över er. Ni har klättrat så långt. Stegen når nu snart ända in i himmelen. Den nya gyllene tidsåldern närmar sig med en hastighet som många av er har svårt att tro på. Det ena hindret efter det andra håller på att lösas upp. Det är som med de negativa mönstren. När ett mönster löses upp kan flera andra med lätthet förstås och försvinna de också.

 

Det är när hörnstenen ändras som man börjar skönja resultatet. Det är då förändringens vindar börjar ta fart och kreativiteten kan börja blomma. Den här gången ska kreativiteten innebära vackra doftande blommor som lyser upp allas väg. Det är kärleken som föder denna kreativitet hos människan som nu bygger upp den Nya Jorden.

 

Det är dags att visualisera er Nya Värld. Hur ska den se ut? Visualisera era vackraste drömmar med kärlek i era hjärtan. Multiplicera era lyckligaste stunder och förstå att det är dit ni ska. Er lycka är inte långt borta, kära vänner. Det har vänt nu och det kan bara bli bättre. Känn kärlekens energi omsluta er. Den virvlar runt överallt nu. Det kan pirra i kroppen lite varstans nu och det är bara början.

 

Många fantastiska ögonblick väntar er och vi är otroligt glada och förväntansfulla över att få dela detta med er. Det är en andäktig glädje häruppe nu, när mötet med er närmar sig och alla lovprisar och tackar Gud för att han så säkert fört er i hamn. Det är stora famnen som väntar nu och alla längtar efter att få träffa sina nära och kära igen. Din andliga familj vet att du nått din resas mål och att en ny tid börjar för alla. En ny och glädjefull tid.

 

Den här eran är slut och en ny era börjar. Den här galaxen börjar nu en ny och ljusare era. Det här är stort mycket större än ni kan föreställa er. Vi är alla så lyckliga nu och vi vill att ni tar in den lyckan i era hjärtan. Vi sprider den med kärlekens energi och hoppas att ni sprider den runt er och påverkar allt och alla som ni möter. På det viset kortar vi av tiden till den dagen då vi ska mötas.

 

Kärleken sprids med vindens hastighet och fångas upp av alla som vill bli uppfångade och de förs till ljuset. Ljuset som bor i var och en av oss och alltid har bott där även om det ibland bara varit en liten låga. Lågan brinner nu starkare och snart är det en stor eld som brinner klart och öppet så alla kan se den.

 

Jag tackar alla eldar som brinner på vår jord och som i sin tur tänder andra eldar.

 

Med så mycket kärlek Judas

Du gillar kanske också...

1 svar