Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 27 augusti

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

27 augusti 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Om ni hällde vatten genom en torr och smutsig svamp, så måste smutsen och skräpet först tvättas ur innan vattnet kan rinna fritt. Det gäller även när kärlekens ljus fortsätter att flöda till mänskliga hjärtan, det fortsätter att utsättas för mänskliga rädslor.

Dessa rädslor yttrar sig på många olika sätt. Till exempel:

  • Ni kan känna påtaglig oro för områden i era egna liv, räkningarna, er familj, ert jobb, er hälsa, etc.
  • Ni kan ha vaga känslor av ångest eller oro.
  • Ni kan uppleva spänningar, matsmältningsproblem eller en känsla av statisk elektricitet i kroppen
  • Ni kan märka att ni nervöst dyker ner i frenetisk aktivitet, eller upptäcka att era tankar hoppar snabbt från den ena oron till den andra.
Om ni inte upplever några av dessa symptom, fira det, för ni justeras glatt in i en behagfullare och mer kärleksfull verklighet än den stora massan i världen just nu! Ni är de som behåller fredens frekvens.

Om ni upplever dessa symptom, fira likväl. Ljuset visar sig för er, områden av rädsla, områden av illusioner inom era egna hjärtan. Rädsla är en gäckande energi, som alltid försöker att få er att känna som om något hemska kan komma att hända.

Rädsla var ursprungligen avsett att vara en varning för den primitiva hjärnan – en tiger närmar sig…en orm under stenen…en storm är i antågande. Det var enbart avsett för att varna människan för en riktig och verklig fara. Tråkigt nog har dock den mänskliga rasen utvecklats till att göda rädslor genom att föreställa sig möjliga faror till den punkt där de förefaller att vara verkliga.

Kära ni, ta tillfället i akt när ni känner någon av dessa symptom, att säga till er själva… ”Vad är jag rädd för?” och fortsätt sedan, och fråga igen, ”Vad är jag rädd för?” Fortsätt att fråga dessa frågor till ni kommer fram till rädslans kärna, den huvudsakliga illusionen – er egen personliga ”ursprungssynd” – punkten där sinnet fullständigt ”missade målet” med spirituell sanning.

Till exempel, ni kan vara rädda att ni inte kna betala räkningarna. Om det är så, fråga er själva, ”Vad är jag rädd för?” Ert svar är högst troligen att ni inte kan betala räkningarna. Föreställ er att ni inte kan betala räkningarna, ”Vad är jag rädd för?” kna ni fråga er, ”Jag är rädd att bli hemlös!” Fråga igen, ”Vad är jag rädd för?” Ert svar kanske är ”Jag är rädd för obekvämligheten.” Om ni vore obekväma, ”Vad är ni rädda för?” ”Jag är rädd för att röra mig bland folk som är utslagna och missbrukare,” kanske ni säger. Om ni skulle göra det, vad är ni rädda för, ”Jag är rädd för att bli skadad elelr dödad!” Om jag skulle skadas eller dödad, ”Vad är jag rädd för?” Ah, där, nu kanske ni kommer till kärnan…

”Att jag inte skulle ha möjlighet att leva det liv jag verkligen vill leva… Att jag skulle dö och komma till ingenting… Att jag skulle ha misslyckats…”

När ni inte kan hitta någon djupare rädsla, har ni hittat ett frö av kärlek, satt djupt i mörkret och väntar på att födas in i större ljus.

Fråga sedan er själva, ”Förutsatt att detta är vad jag är rädd för, vad har jag förbundit mig att skapa?” I fallet ovan, kanske ni säger, ”Jag är engagerad i att skapa det liv jag älskar, som börjar just nu! Jag är engagerad i att utforska idéen om döden så att jag inte längre är rädd för den! Jag är engagerad i att känna mig framgångsrik i mitt liv och att öka min självkärlek!”

Kära ni, när ni hittar era ”frön av kärlek”, satta i era rädslors mörker, har ni hittat guld! Ni har hittat de tankar och övertygelser som kontrollerar er, manipulerar er och som håller er borta från att leva de liv ni verkligen vill. Omfamna dessa. Gör jobbet. Var modiga!

Som ni säger på er jord, ”Sanningen skall göra era fria!”

Gud Välsignar Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...