Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 20 september 2021

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 20 september 2021

 

 

Jag är Judas och det är mycket händer varje dag på er jord. En del kan kännas bra, annat kan kännas mindre bra. Det är mycket oro i luften, det påverkar era sinnen och era nervsystem. Det gör i sin tur att det kan hända saker inuti och runt er. Det triggar en del gamla energier som kommer upp för att synliggöras. Det är sådant som ni ska släppa ifrån er, de har redan tjänat sitt syfte och ni behöver lägga det bakom er. Acceptera, förstå och förlåta är de ledord som ni behöver ha i beredskap nu. Det kan vara svårt att ta sig igenom den här snårskogen utan ett par förlösande ord. Se med kärlekens ögon som Moder Maria sa, det är det mest välgörande av allt som ni kan göra. Det är befriande och lättar upp ert sinne. Ni behöver se med ett lättare sinne på världen för att kunna se möjligheterna som står er till buds nu. Det finns många fler möjligheter än vad många av er just nu kan se eller förstå. Det är i ljusets sken som ni kan upptäcka dem och ljus är ju lika med kärlek. Den som står i ljuset känner sig oövervinnerlig för han vet att han står på fast grund. Tryggare än så kan det inte vara. Den som skådar från denna plats kan se var ljuset gör som bäst nytta och handlar i enighet med det.

Det finns stora möjligheter för er att gå i ljusets tjänst, kära barn på Jorden, ljuset lyser starkare och dess vibrationer kan idag uppfattas av många. Det vibrerar och fångar upp det minsta lilla ljus som det känner och det påverkar, kära Jordbor, det påverkar mer än ni tror. Det driver på utvecklingen på Jorden. Det driver även på mörkret. Det är det som många av er ser idag. Förstår ni då orsaken till det stora mörkret som har drabbat er, så förstår ni också att det ligger ett stort ljus bakom. Det är mot det ljuset som ni ska sträcka ut en hand. Se bortom mörkret och finn ljuset inom er själva, det är en sann början på er nya tid. Ljuset lyser starkare för varje människa som har funnit sitt eget ljus. Det ljuset kan ej släckas av någon människohand. Det är ett heligt ljus som kommer att lysa i evigheters evighet.

Gå i frid, kära Jordbor, gå i kärlekens ljus. Kärlekens ljus lyser runt omkring er nu, det finns där för alla. Alla som vill kan fånga det med endast en tanke eller en känsla av glädje eller kärlek. Det stärker era goda intentioner och ger mod och kraft, så att ni kan stå upp för den sanning som är en del av dig. Det hjälper dig att stå rakryggad med ett öppet sinne inför det som sker i er värld. Du kan vara den bricka eller den pusselbit som gör världen mer hel, det ljus i mörkret som ger hopp och lindring för många fler. Det behövs inte så många ljus för att lysa upp er värld eftersom ljuset vibrerar i en högre hastighet. Det påverkar Jordens vibration och det påverkar er vibration. Den lägre vibrationen kan inte nå den högre, för den befinner sig på ett annat trappsteg så att säga.

Tiden är nu för att välkomna ljuset i era hjärtan. Se med glädje det som sker och förstå att en ny tid av ljus och kärlek randas vid horisonten. Det är den tiden som ni nu arbetar för, det är den tiden som ni ska ha i era sinnen och i era hjärtan. Släpp det gamla och se det nya. Sprid kärlek och sprid ljus. Var hoppfulla och ta stegen ut i frihetens port. Se att allt är gott och att människorna nu vaknar efter sin långa törnrosasömn.

Vi går med er, vi stärker era drömmar. Vi ger er de redskap ni behöver för att förverkliga er dröm, den dröm som ingår i den stora drömmen för Jorden och dess mänsklighet.

Halleluja

Stor kärlek

Judas

 

 

Du gillar kanske också...