Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 augusti, 2022

 

Kristallint medvetande och dina ljuskroppar ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är dina främsta fans, dina största supportrar och de du alltid kan vända dig till i en kristid. Vi är alltid tillgängliga för dig, även om du inte har någon känsla för oss, ingen känsla av vår närvaro. Du kan tro på vårt ord då vi är icke-lokala. Vi har ingen plats i rum/tid, eftersom vi är icke-fysiska. Det betyder att vi är medvetna.

Allt är medvetande som uttrycker sig som energi, och det inkluderar er alla. Det betyder att när du har någon form av fysisk åkomma, en sjukdom eller ett uppstigningssymptom som besvärar dig fysiskt, tjänar det dig mycket väl att komma ihåg att du inte bara är hud, ben, organ, hår och muskler, med blod som pumpar genom dig. Du är så mycket mer. Du är medvetenhet som uttrycker dig som energi, och en del av den energin har smält samman med den fysiska kroppen för att ge dig en känsla av tillhörighet på en viss plats.

Du är mestadels lokaliserad i uttrycket av ditt medvetande. När du kan erkänna för dig själv att du är mer än din fysiska kropp blir det lättare att läka din kropp. När du inser att du är medvetandet som skapar upplevelsen av en kropp, kan du förändra den upplevelsen. När du känner dig in i expansiviteten av din eviga och oändliga natur blir det lättare att förändra något så litet och tillfälligt som en fysisk kropp.

Detta är vad vi inbjuder dig att göra. Vi inbjuder dig att känna din oändliga och eviga natur, samtidigt som du stannar i din kropp och känner dig mer som ett ljus som lyser inifrån den fysiska kroppen som du tänker på som din. Ändra din uppfattning om dig själv och förändra allt.

Det finns många människor som är angelägna om att ha en lätt kropp, en kristallin kropp, och vi vill att du ska veta att det bästa sättet att komma dit från där du är nu är att erkänna att du är ljuset som kommer att uttryckas i en annan form. Det kommer att vara du, inte kroppen, som gör den stora skillnaden i hur du upplever dig själv och ditt liv. Håll inte tillbaka. Vänta inte på att alla andra ska vara redo för förändringen i medvetande.

Låt ljuset av din sanna varelse lysa och förvandla dig själv inifrån och ut. Du kan smälta bort alla blockeringar, alla trauman, alla fastnade känslor, genom att komma ihåg att du är ljuset, och du kan sätta dig själv på en helt annan tidslinje med ett annat förflutet och en annan framtid när som helst under vilken dag som helst, eftersom du är mer lik oss än du vet.

Vi har precis bestämt oss för att inte slås samman med en fysisk form, och ja, det gör det lättare för oss att upprätthålla en hög vibration. Men du kan göra det också. Vi vet att du kan. Vi vet att ni håller på att bli dessa ljuskroppar, men vi vet också att det inte finns någon tid som nuet för att känna in i sanningen om vem ni är och att hela varje aspekt av den ni har varit.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...