Judas Iscariot via Ann Dahlberg, 5 december 2021

 

 

Judas Iscariot via An Dahlberg, 5 december 2021

 

 

Jag är Judas och idag är en ljusets dag för många här på Jorden. Ljuset som kommer med hopp och förväntan. Hopp och tro som är så viktigt för människor att hålla fast vid. Utan hopp och utan tro är det lätt att famla i mörkret. Hopp och tro skänker tröst och förväntan och det ger kraft och mod att möta livet precis som det är nu. Det ger en också kraft och mod att göra de små förändringar som står dig till buds just nu. Vi kan alla göra en liten förändring i rätt riktning. En förändring som kan påverka livet till det bättre. Ett ljus i en mörk tunnel som lyser upp vägen för er. Vi behöver alla små ljus av hopp och kärlek i våra liv. Det är det vi sänder ut i universum och som kommer tillbaka till oss. Små ljus av hopp och förväntan som sprider mer ljus av hopp och förväntan. Till slut har ni skapat en stor brinnande ljusboll som lyser upp ett större område i ert liv. Jag kan se flera stora ljusbollar som cirkulerar ute i universum nu. Jorden har en stor dragningskraft på dem och med er hjälp, ert hopp, ert ljus och er förväntan dras de sakta ner mot Jorden. Större och mindre ljusbollar dras mot Jorden och en del hamnar i ert hjärta och en del i Jordens hjärta. De sprider sitt ljus av kärlek, hopp och förväntan.

Känn allt det goda ni gör, Kära Jordbor, det är det som räknas, syns och märks från det större perspektivet som omfattar den stora helheten och allt som är. I det lilla perspektivet kan man inte se så mycket, det är alltför begränsat och man ser inte vidden av allt som just nu pågår på Jorden. Det sker olika saker på olika plan och det sker oupphörligt men i små steg som kanske inte syns så tydligt för era mänskliga ögon och sinnen. De sker likväl även om en stor del av mänskligheten inte kan uppfatta dem än och när de väl kan uppfatta förändringarna, så har redan en hel del små mirakler skett. Ni lever i miraklernas tid och med ert hopp, er glädje, ert ljus, och er kärlek kan ni vända en mörk sida till en ljus. Det är det som ni behöver tillföra er värld idag. Ge den av er glädje, er kärlek och ert ständiga hopp och förväntan om en ljus och kärleksfull tid på Jorden. Den har redan börjat  spira, det känns lite här och där och du möter det du förväntar dig att möta. Såg du kärleken i din broders eller systers ögon idag. Leendet från en främling som fick ditt hjärta att le tillbaka. Fågeln som kvittrade i ditt öra och varskodde om ljus och kärlek för allt som är. Ser du alla tecken av mirakel som redan finns runt omkring dig. Den som har ögon att se med ser. Den som har öron att höra med hör. Den som har känsel känner och den som har ett luktsinne känner doften av en ny dag, och andas in en vibration av glädje, hopp och förväntan. Ni är allt, har allt och kan åstadkomma allt, kära Jordbor. Det är era gåvor och det gäller bara att bruka dem på rätt sätt och med rätt intention i ert hjärta. Här föds också medkänslan för allt som existerar runtom er. En medkänsla som växer inför varje ny erfarenhet som ni har gjort eller gör i detta eller i ett tidigare liv.

Medkänslan har vuxit sig stor på Jorden idag och det är den som nu banar väg för de stora förändringar som pågår på Jorden. Det är er kärlek till er själva och varandra som påverkar de förändringar som Jorden nu står inför. Ni är själva det hopp och den förväntan som ni bär inombords.

Jag bugar och tackar.

Stor kärlek

Judas

 

 

 

Du gillar kanske också...