Judas Iskariot

Judas Iskariot

Tisdag 14 oktober 2014

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är en vacker dag på Jorden. Det ligger liksom ett skimmer över jorden som glänser och gnistrar. Ett vitt skimmer med små små gnistrande pärlor på. En utsökt syn att beskåda. Hon är vacker Moder Jord. Hon blir vackrare för varje dag likt den fula ankungen som växte upp till en stor och vacker svan. Fast varken ankungen eller Moder Jord har någonsin varit fula. De har alltid varit vackra var och en på sitt sätt.

 

Moder Jord har alltid varit beundrad och eftertraktad. Därav de många krigen som nu förhoppningsfullt går mot sitt slut. Det finns en envis rest av de mörka som inte vill ge sig men deras dagar är räknade, även om de inte förstår det själva nu. Hade de sett Moder Jord i all sin glans så hade benen på dem börjat skälva och de hade sprungit sin kos. Tyvärr kan de inte se så långt utan befinner sig fortfarande i sina boxar där sikten är väldigt skymd. Det är inte lätt att se och förstå då. Kärleksstrålarna har svårt att nå in för all rädsla som står i vägen. Rädslan blir som en kompakt mur mellan dem själva och den verklighet som Jorden nu står i. Det är inte lätt att släppa taget när man är blind. Blind av hat och rädsla. Det blir långa steg att ta med en gång.

 

Så hjälp dem gärna gott folk. Skicka så mycket kärlek ni kan och vi får hoppas att vi tillsammans kan glänta på porten lite. Alla blir vi då lika tacksamma, vilka skor vi än står i. Vi för att ljuset blir starkare och starkare och de för att de förhoppningsfullt kan skönja lite hopp. Där det finns hopp, där finns det tro och kärlek. Kärlek är som ni alla nu vet svaret på allt.

 

Rannsaka era hjärtan och låt allt mörker komma upp. Lämna det till Moder Jord eller be era guider om hjälp. Alla hjälper så gärna till. Ju mer mörker som kommer upp och försvinner ju lättare och ljusare blir det både för er och jorden. Sinnet blir gladare och du andas mer fritt och naturligt. Andetagen blir djupare och lugnare. Det blir som att hela kroppen varvar ner i stället för att som nu ständigt gå på högvarv. Ett litet leende kan då oförmodat lysa upp ansiktet. Detta kan i sin tur smitta ett annat ansikte osv tills en hel rad ansikten ler och lyser.

 

Detta är positiv energi mina vänner och det är detta som ni nu så kraftfullt använder när ni skickar kärleksenergi överallt på jorden. Ni kan tänka er vad det gnistrar och sprakar. Det är en fröjd att se och många följer dessa skeenden med beundran och kärlek.

 

Ni är alla omtalade häruppe och väntan på att få möta er är stor. Det är en glad förväntan då tiden för mötet närmar sig även om den inte är helt fastlagd än. Alla pusselbitarna måste på plats men det är inte långt kvar nu, då ljuset gör större och större framsteg.

 

Det går fort nu kära vänner, så jobba med er själva så mycket som ni kan, det blir lättare att ta emot all den energi som breder ut sig över jorden då. Energin är stark nu och det är mycket som händer med era kroppar. Ni som går före hjälper dem som kommer efter. Både energimässigt som fysiskt och psykiskt så det är viktigt att ni tar hand om era kroppar och ger er själva så mycket tid och kärlek som ni behöver. Hoppa över lite måsten och njut av ett varmt bad eller en skön massage. En stilla meditation eller en promenad i naturen kan stilla och lugna en orolig kropp. Ni som har funnit ert ”heliga rum” kan alltid finna styrka och lugn där. Gå dit så ofta som ni kan för att hämta visdom och kraft. Den vägen är vit och ljus och leder er hem till er ”Käre Fader” eller ”Moder” som också kan kallas ”Den Högsta Källan” eller ”Allvetande” mm. Kärt barn har många namn sägs det. Var och en får känna vilket namn som passar bäst för henne/honom. Vi kommer dock från samma källa och vi är alla Ett så däri finns ingen skillnad.

 

Nu gäller det också att mänskligheten blir en enhet som mänskligheten är och det är dit nu som vi alla vandrar. Vägen till enhet och lycka för alla. Porten är vidöppen så det är bara att trampa på.

 

Väl mött på andra sidan porten!  Vi väntar alla där.

 

Med så mycket kärlek Judas

Du gillar kanske också...