Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 februari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 februari 2021

 

Hur man utforskar galaxen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi håller fortfarande på att utforska alla aspekter av vår vackra galax, som ni alla kallar ”Vintergatan.” Vi liknar mycket era rymdutforskare, som letar efter olika sanningar som de kan upptäcka, olika vetenskapliga fakta och det okända. Det fysiska området liknar mycket det icke-fysiska området, och det finns paralleller som ni kan dra mellan var och en.

Även som icke-fysiskt medvetande, även som nionde-dimensionella varelser, är vi fortfarande upptäcktsresande. Vi vet fortfarande att vi inte vet allt som finns att veta. Vi förstår också att galaxen och universum alltid expanderar, alltid blir större, och det är spännande för oss eftersom det är känslan av att expandera som ger oss så mycket glädje.

Ni är alla i färd med att utforska olika sanningar, olika verkligheter och olika aspekter av er själva, och vi är här för att påminna er om att fördömande och/eller bedömning av någonting som ni stöter på bara kommer att fortsätta vad det än är som ni fokuserar i det ögonblicket. Ni vill utforska er värld, er själva, den här galaxen och universum med era hjärtan vidöppna och ert ljus lyser starkt på vad ni än hittar. Och varför är det så, kanske ni undrar? Det beror på att bara med kärlek kommer ni någonsin att expandera. Endast med kärlek kommer ni någonsin att bli mer av den ni är.

Och det är också sant att endast med kärlek kommer ni att stiga upp. Vi fortsätter att berätta detta för er, men det tåls att upprepas; ingenting utanför er kommer att få er att stiga upp. Ingen kan bara trycka på en strömbrytare och lysa upp den femte dimensionen åt er. Den femte dimensionen är något ni finner inom er själva, och ni hittar det genom att få tillgång till mer av den kärlek som ni verkligen är. Sprid den kärleken runtomkring, och nu har ni en femte-dimensionell verklighet att vandra i och utforska.

Och så mycket som ni ännu inte har upptäckt där i den fjärde dimensionella världen, föreställ er hur mycket ni har att utforska och belysa i den femte dimensionen. Det kommer alltid att finnas mer, och ni kommer aldrig att bli uttråkade när ni stigit upp. Och om ni är uttråkade nu, ta då vårt förslag och gå ut ur ert huvud, gå in i ert hjärta och se hur mycket kärlek som finns där. När ni gör det kommer ni att förvandla er själva och allt och alla utanför er.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...