Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 25 december 2019

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 25 december 2019

 

Jag är Judas och idag är det Helgdag på många håll i världen. Till minne av en stor födelse, en födelse av ljus och glädje. En profetia om ljusets ankomst till er värld, där er värld och er Jord åter ska stå i ljusets tjänst.

Energierna är höga nu, kära Jordbor, de påverkar er på djupet och vänder upp och ner på er tillvaro, era sanningar och den ni tror att ni är. En ny kunskap gör sitt intåg i världen och Jorden ställs inför en ny nivå av andlighet och kärlek.

Blicka ut över världen och försök se den med era mest kärleksfulla ögon. Se, känn och upplev den med alla era sinnen. Ni ser inte bara blommornas vackra färger, utan ni känner också harmonin och kärleken som omger dem. Överallt dit era blickar når kan ni nu se och känna kärleken som strömmar emot er. I allting svävar Guds ande, om ni tillåter er själva att se och ta emot det. Valet är ert, kära Jordbor, ni kan redan idag välja vilken väg ni ska gå. Ni kan redan idag tala om för sinnet vilka intentioner ni har. Ni kan redan idag tjäna som en budbärare för ljuset genom att lysa med ert eget ljus. Valet kan dock endast komma ifrån er, ingen annan än du själv kan avgöra när tiden är mogen. Det är då du tar de där små stegen mot ljuset, ledd av en inre röst som du nu förstår är sann och vis. Du har nu lämnat över nycklarna till ditt hjärta och går nu utan motstånd och rädsla fram på din väg mot ljuset. De få saker som du nu har att lära dig, gör du med lätthet och beredvillighet. Du har ditt mål i sikte och inget kan nu få störa dig, eftersom du vet vart du vill gå, och du förstår att du gör det för både din och dina systrars och bröders skull.

Allt du gör för dig själv gör du även för någon annan. Det här har vi sagt förut men det kan inte nog betonas. Det är i ditt eget arbete med dig själv som du gör den största nyttan för världen och för mänskligheten. Du ser det kanske inte själv, men det får sina vågor och sina konsekvenser, beroende på vad det är som du sänder ut. Mitt råd är att du koncentrerar dig på kärleken och på förlåtelsen för dig själv och andra som står dig nära. Förlåt därefter varje broder som är ett möte med dig själv. Välsigna sedan och förlåt den värld som du lever i. Du, din broder och världen kommer då att förändras inför dina ögon. Nya mirakler kan då uppstå som komna från ingenstans. De finns förstås där sedan tidigare men har inte blivit upptäckta förrän nu.

Det här är er transformation, kära Jordbor, ni har redan stigit in i eran egen förvandling. Det är endast era egna tankar som kan sätta käppar i hjulet, för det som håller på att ske kommer att ske, trots allt motstånd som det möter.

Begrunda mina ord idag och njut av helgfriden.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...