Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 december 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 december 2019

 

En Våg av Energi från Källans Energi Dimension

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har upplevt en våg av Energi som har kommit från Källan och har gett krusning genom detta universums dimensioner. Vi har lagt märke till effekten som denna Källenergivåg har haft på oss och vi förstår att detta inte har något att göra med ert vintersolstånd eftersom universum är mycket större än en planet och dess kalender- och solaktivitet.

Denna våg till universum eftersom Källan naturligtvis är mycket medveten om den universella förändringen i medvetande som sker i hela detta universum och Källan vill också vara en del av upplevelsen. Källan drar nytta av allt som vi gör, känner och upplever, och naturligtvis gillar Källan att ge tillbaka på samma sätt som ni är mer benägna att ge något till någon när de har gett er något. Det är begreppet ömsesidighet som ni har där på jorden.

Källan har gett oss alla denna våg av energi för att lugna oss och påminna oss om att vi har så mycket stöd där i Källenergidimensionen. Vi är inte ensamma, precis som ni inte är ensam. Vi har hjälp som kommer från den tionde, elfte och den tolfte dimensionen, såväl som den hjälp vi har kommer från Källan. Vi uppmuntrar er att erkänna de stunder som ni känner er mest understödda på era resor. Det är bra att ta bort lite av vikten från era axlar.

Ni skapar hundra procent av er verklighet, men ni har också hjälp, stöd och visdom som kommer från högre dimensioner för att hjälpa er skapa den verklighet ni önskar uppleva. Denna Källenergivåg hjälper varelser över hela vårt universum och vi är glada att bevittna utvecklingen av medvetenheten hos alla system, planeter och varelser som säkert kommer att bli slutresultatet av denna energivåg från Källan.

Ni, vi och alla andra i detta universum är naturligtvis aspekter av Källan, men tills vi återvänder till Källenergidimensionen kommer vi inte att kunna uppleva hur det är att vara Källa. Och det ger oss alla något att fortsätta gå mot och känna oss exalterade över. Ni kommer att uppleva förändringar till följd av denna våg och dessa förändringar kommer att börja, som alltid, med ert medvetande. Och då kommer ni att se en förändring i er inställning till livet, till varandra och till och med en förändring i ert förhållande till Källan.

Det är verkligen en relation som är värd att utforska. Som icke-fysiska varelser är det lättare för oss att odla denna relation. Men för er att ha något ogripbart, icke-fysiskt att prata med och känna för är en mycket annorlunda upplevelse. Den här vågen kommer att göra att det verkar mycket mer som en bra idé för er alla. Och så, förhoppningsvis, kommer denna överföring att ha den effekten.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...