Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 25 juni, 2017

Judas Iskario

Söndag 25 juni 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag vill tacka för ert arbete på Jorden. Ni har gjort ett gediget arbete och det håller nu på att avslutas. Den gamla paradigmen är över och den nya tar vid. Ett stort ansvar vilar nu i era händer att göra det bästa av de resurser ni nu har till förfogande. Ta ett steg i taget, ta det sakta, ta det lite pö om pö. Låt människor få vänja sig vid den nya situation som nu uppstår i världen. För att kaos ska undvikas så behöver man implementerar saker i lugn takt, det är då lättare att acceptera och ta emot. Börja i liten skala och öka på efter hand. Fler hinner då sätta sig in i det nya och du får medvind i stället för motvind. Vi människor är ju så funtade att vi behöver vänja oss vid nya saker innan vi kan acceptera de helt och hållet. Vi sitter ibland fast i gamla föreställningar och har svårt att släppa dem. Ser man dock att resultatet är bra så börjar genast intresset att vakna och fler dras till det som händer. Så åter en gång, börja i liten skala och öka på allteftersom intresset för det du gör växer och blir större. Det underlättar även för dig och din egen förmåga. Du växer med uppgiften så att säga.

Det är humant och mänskligt att se till att alla får mat och vatten under tiden som er värld sakta byggs upp med en ny och effektivare teknologi. Ni har alla möjligheter nu att göra det bästa för er nästa, även om det är en fördel att sakta introducera nya teknologier av ett sådant slag som är bra för människor och Jorden. Fokusera inåt när ni nu går framåt med utvecklingen av jorden, följ de steg som ert hjärta säger att ni ska ta. Var de människor som ni vill att andra ska vara mot er. Var i er egen integritet och se till att ni har energi för er själva. Ni behöver er energi nu för att kunna hjälpa andra. De behöver i sin tur bygga upp sin egen energi för att i sin tur kunna hjälpa andra. Det är på det här viset ni stödjer och hjälper varandra nu när gryningstimman har slagit till på Jorden och er nya Sol är på väg upp.

Jorden befinner sig i ett fantastiskt men ömtåligt skede, så det är viktigt att ni fokuserar på det som är bra för Er och Jorden idag. Se på djuren och växterna, de tar det alla i sin takt utan brådska och allt blir perfekt ändå. Det är mitt stora råd till Er nu att ta ett steg i taget och noga överväga vilket steg ni ska ta nästa gång. Ni vinner på att ta det lugnt, brådskandet och stressen tillhör det gamla paradigmet. Det nya innefattar att gå fram i lugn takt med stor tillförsikt och tillit. Svaren finns i era hjärtan så hämta råd och vishet där. Ni har visat er tålmodiga i väntan på denna gryningstimme så jag tror att ni förstår vad jag menar. Tålamod är en dygd och ni har tränat denna dygd väl nu. Det är ett bra redskap att ha med sig i det arbete som ni påbörjar nu.

Det är en stor dag för Jorden, det är en stor och ljus dag för Jorden och alla dess invånare. Tårar av glädje rinner på mångas kinder idag. Det är en mild och välkomnande energi som sprider sig runt Jorden idag. Är ni tillräckligt känsliga så kan ni känna den runt om er nu. Den finns här just i denna skrivna stund. Den för med sig mildhet och befrielse. Det är en mild och kärleksfull energi som drar fram över er Jord idag. Många tårar kan fylla era ögon när ni känner dess verkan. Det är som om en tyngd lyfts från era axlar och ni kan andas ut i glädje och befrielse. Det här är ert verk kära Jordbor. Ni befriar mänskligheten från de bojor som så länge har hållt dem fångna. Det är det största och finaste som man kan göra för varandra. Jag bugar mig ödmjukt för denna storslagna gåva och mina ögon fylls också av tårar. Det är tårar av glädje och kärlek för Jorden och dess folk.

Halleluja Halleluja   Halleluja

Jag lämnar Er nu i stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...