Judas Iskariot

Judas Iskariot

Fredag 2 januari 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Det nya året är här. En ny tid har börjat för Er. En tid som ni ska ta väl vara på. Det är en tid då man ska låta energierna tona in i kroppen och rota sig där. De nya energierna vibrerar på en högre frekvensnivå så ni måste göra er av med allt gammalt för att ta in det nya. Det är er nya utmaning gott folk. Släppa det gamla och låta den nya energin visa vägen. Det är lätt att falla tillbaka i gamla mönster men då är det bara att ta nya tag och försöka igen. Finns viljan så går det, ni får all hjälp ni behöver. Tveka inte att ropa på oss om ni behöver hjälp. Vi hjälper er så gärna.

 

Det är med hjälp av den här nya energin som ni ska manifestera det som ska manifesteras. Var och en har en egen karta att gå efter. Tillsammans blir det en fullständig karta så koncentrerar dig på det som känns bra att göra för dig. Allt kan gå stegvis, till slut når du ditt mål. Steget kanske inte verkar vara så långt till en början men på slutet kommer du att förstå hur långt du faktiskt gått. Tveka inte att ta ett steg hur litet det än verkar. Det kan vara början på ett jättekliv och en viktig pusselbit till helheten.

 

Alla som vill kan gå fram nu, energin är för er, inte mot er. Låt den bara tona in och följ den intuition eller de idéer du får. Gick det inte bra? Försök igen och igen och igen. Till slut går det när rätta tiden är inne. Är motståndet för starkt? Ta en annan väg, energin ska vara lätt att följa. Är det rädsla som hindrar dig? Stanna upp och se den i ögonen och lämnar den sen bakom dig. Rädsla är en gammal energi som inte kan följa med längre. Alla de gamla energierna av rädsla, hat, tillkortakommande etc. hör inte till den nya energin. Alla dessa gamla mönster måste ni lämna bakom er och med den nya energins inträde på jorden, kan ni lättare bli av med dem nu. Är något extra svårt så be om hjälp. Allt är möjligt nu och det blir lättare för alla att bli av med sina bördor.

 

Det här året har ni chansen att bli lätt och fri i kroppen. Ta chansen nu och följ med energin, försök inte styra den utan flyt med och se vart ni hamnar. Det kan bli riktigt spännande, ett riktigt äventyr. Ett äventyr som många har väntat på. Du kan finna många sidor hos dig själv som du inte hade en aning om att de fanns där. Tänk att finna en skatt så nära men ändå så långt borta. Långt borta för att du inte visste att den fanns. Det är som att få tillbaka en kär vän. En vän som du nästan glömt av för att den varit borta så länge. Detta är äventyret. Äventyret att finna alla dolda skatter hos sig själv. Du har ju ingen aning om vad du är kapabel till att göra innan du har upptäckt vem du själv är. En del av denna nyfikenhet kommer att stillas detta året. Ni kommer att finna vad ni är kapabla till bara ni låter energin flöda fritt och följer den i stället för att mota den.

 

Energin visar vägen till det nya livet här på Jorden. Där allt är för och inte emot naturens lagar. Vi är ju alla Ett som vi pratat om många gånger. Detta måste man ta till sig i hjärtat, känna och förstå att det faktiskt förhåller sig så. Det här kan den nya energin hjälpa till med och göra det lättare för er att förstå på ett helt och fullt sätt. Det ska kännas med varje fiber i er kropp. Då kan inte heller annat än kärlek för alla finnas kvar.

 

Kärlekens tid är sannerligen här och steg för steg närmar ni er fullt medvetande. Vi är alla tacksamma för ert genuina arbete på jorden och skickar er så mycket kärlek och hjälp vi kan.

 

Tillsammans bygger ni framtiden och den framtiden är så ljus och vacker att ni skulle bli andäktiga om ni kunde få se en skymt av den nu.

 

Vi är alla så glada och förväntansfulla häruppe och varje rörelse på jorden följs nu med den största uppmärksamhet.

 

Ta emot energin nu kära Jordbor och ni kommer att bli rikt belönade.

 

Med så mycket kärlek Judas

Du gillar kanske också...