Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 3 juli

Judas Iskariot

Fredag 3 juli 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Några nyheter kan jag inte komma med idag, utan allt löper på som tidigare. Det jäser under ytan och kan explodera när som helst. Mitt råd till er nu är att ni njuter av dagarna framöver och mediterar en stund varje dag, så att ni stärker upp er intuition. Intuitionen kommer att bli allt viktigare framöver. Det är ”den” som är viktig att lyssna till när det är många röster som hörs. Den inre rösten leder ofelbart vägen och trampar inte miste. Tappar ni bort intuitionen kan det mycket väl hända att ni går fel och får det lite besvärligare än vad ni skulle behövt att få.

Meditation och kontemplation är honnörsord idag. Det är ett viktigt uppvaknande och därför trycker vi särskilt mycket på detta just nu. Det är viktigt att så många som möjligt följer sitt hjärta och står upp för det ljus de bär inom sig. I föränderliga tider så behövs det många som är fast jordade i planeten och som följer sitt hjärtas ljus.

Ta tid för er själva nu, ta tid för att umgås och ha roligt. Gör det som ni känner att ni vill göra. Följ ert hjärtas önskningar och njut av dagen som är. Det är på det sättet som ni bygger upp er energi. Det är då ni orkar hålla kvar de högre energierna och se allt ur ett bättre perspektiv. De negativa energierna tappar sitt grepp om er och det blir ljust och vackert runt er.

Jag pratar om det här nu för att det är lätt att hålla uppe energierna när det är lugnt, men när det blir lite oroligt runt omkring, kan det bli svårare att hålla fokus på det positiva. Ju oftare du går in i ditt hjärta, ju lättare har du att hitta dit igen. Skulle det storma utanför dig, så skulle du ändå kunna hitta stillheten inom dig själv. Man behöver praktisera lite var dag, så att man inte tappar bort den.

Livet trycker på med allehanda göromål och måsten som har en tendens att ta över. Det är så mycket som ni ska göra och hinna och tiden räcker inte riktigt till. Det kan kännas som att man slösar bort en tid på dagen om man sitter still och mediterar. För en del människor kan det upplevas så, ändå är det, det viktigaste arbetet som ni har inför det som komma skall. Det vore bättre om ni släppte lite på alla de måsten som ni har. De är inte alls så viktiga när det kommer till kritan. Det är egot som stressar er med det. Hjärtat skulle säkert ge er ett annat svar. Om ni följde hjärtat skulle ni hinna med allt och lite till. Dessutom skulle ni göra det viktigaste först. Det som leder er fram på den väg som det var tänkt att ni skulle gå. Ingen skulle heller fara illa runt er, utan det skulle vara för allas bästa. Framförallt skulle det vara för ert eget bästa. Detta gäller ju för alla, så när alla följer sitt hjärta blir ju världen perfekt. Det är då ni kommer att leva i den harmoniska, ljusa värld som ni länge drömt om. För att göra det, måste ni alla söka ert hjärta och sjunga den sång hon sjunger. Låt hjärtats sång bli er sång. Känn glädjen i att vara samstämd med ditt hjärta. När hjärtat jublar, jublar själen.

Ha nu en fin stund med er själva och ert hjärta!

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...