Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 26 november, 2017

Judas Iskariot

Söndag 26 november 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag har inte så mycket nyheter med mig idag som inte redan har skrivits av alla de kanaler som verkar idag. Jag vill dock trycka lite extra på det meddelande som Quan Yin lämnade sist att det är kärleken till oss alla och förståelsen av att vi alla är sammanbundna med varandra som är oerhört viktigt att ta till sig idag. Den förståelsen bidrar till stor framgång i ditt liv.

Ni är stora magiker kära barn på Jorden och ni kan utföra underverk enbart med vetskapen om att ni samverkar med er inre gudom och lämnar över er själva till Guds vilja. Guds vilja är vår lag och utan den så blir det lätt kaos och frustration. Hur många av er har lämnat över er till Guds vilja och som nu låter sig styras av sin inre ledning. Det är inte alltid så lätt att följa sin inre guidning, det kan vara många om och men på vägen. Det är trots det den bästa väg du kan gå och den som ger dig minst törnar på vägen. Den tar sig igenom storm och blåst och den landar välbehållen med ett stort överflöd i ert liv. Vi väntar på Er vi väntar på att ni ska ta detta viktiga men egentligen inte så stora steg. Överlämna Er till Guds vilja och er väg blir ljus och klar. Ni har inte det stora perspektivet, ni ser bara en liten bit av ert liv men er själ och ert högre jag ser och förstår vad nästa steg måste bli. Ni är en del av allt, alla är en del av allt, ni samverkar med allt, ni stiger med allt. Förstår ni detta.. ni är många som samverkar nu och er själ och ert högre jag har hela bilden. Det är genom att överlämna er till Guds vilja som ni kan gå den rätta vägen. Den väg som är Er och som samverkar med allt annat. Den stora bilden där alla har sin plats i pusslet finns där. Ni har den inom Er, ni vet vart ni ska gå och vad ni ska göra. Det är så lätt att göra det idag, ljuset är så stort och det böljar fram över Jorden. Ni som har sökt och funnit vet att det jag säger är sant. De hittade sin röst och förstod vad det var de skulle göra. Rösten är klar och sann, den är kärleksfull och positiv, ni kan inte ta fel. Det finns inget oroande eller något om och men i den rösten. Den är vis och uppmuntrande och vill bara ert bästa. Ni känner igen den som en kär gammal vän. Den är er bästa följeslagare ty det är er själ. Er själ som har låtit er ha er fria vilja som har delat era tårar och bekymmer men har låtit er välja det liv ni lever efter att ha försökt få er på andra tankar.

Nu är det dags för själen och ert högre jag att komma fram och ta en större plats i ert liv. Det är dags att bli ett med allt och lämna livet av separation och rädsla. Det är nu det gäller kära Jordbor, det är nu ni ska förenas och gå tillsammans in i ljuset. Sträck ut era händer till er själ och ert högre jag och låt de leda er väg nu. Ni går då in i en ljusare tid av kärlek och enhet. Ljuset är här och kallar på Er så var snälla och gå in i det.

Vi omsluter Er med vårt ljus

Judas Iskariot

 

Du gillar kanske också...