Arkturierna via Daniel Scranton, 25 November 2017

 

Din Önskan att Vara God ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Ni har benägenhet till det goda, mot att göra rätt sak. Ni har en medfödd önskan att vara goda, och det är för att när ni gör något som anpassar er till Källan, känner ni er kraftfulla, ni känner kärlek, och ni känner kopplingen till varifrån ni är. Ni kommer från Källan, och Källan är ovillkorlig kärlek. Allt annat som ni ser utspelas i er värld, mellan individer, mellan nationer och mellan grupper, är bara för att ni ska uppleva det goda som ni är.

Det är inte ett test. Du behöver inte passera testet för att stiga upp eller ha evigt liv. Du får uppleva godheten hos den du verkligen är. Det är meningen med att vara på planeten Jorden, att uppleva alla prövningar och all ångest och känna de känslorna. Om du kan göra allt detta och du fortfarande mår bra med dig själv och med dina handlingar, så kommer du att ha flyttat förbi illusionen att det är allt annat än bra, att det finns allt annat än ljus och att det finns allt annat än kärlek.

Och då kommer du att veta att du har lyckats i ditt uppdrag att känna dig själv som du verkligen är. Det är ett primärt uppdrag för alla varelser, oavsett vilka de är. Uppdraget är alltid detsamma. Oavsett om du är människa, djur eller utomjordisk, ni vill alla känna er som ni verkligen är, och ni är verkligen bra. Ni är verkligen orädda. Ni är verkligen kärlek.

Så den här illusionen som du deltar i ger dig möjlighet att känna hur det är att gå emot din sanna natur, för när du gör det så har du den förlorade sonen upplevelsen att återvända hem till den du verkligen är och den rörelsen, från att känna dig separat till att känna dig ett med Källan är den ultimata upplevelsen. Det är vad allt handlar om, och det är allt värt det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med dig. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...