Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 28 augusti

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Söndag 28 augusti 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Jag har kommit idag för att meddela att RV är på gång och sprider sig nu över Jorden. Det är härliga tider som vi befinner oss i nu. Startskottet har gått och ni kan nu förvänta er att få håva in er skörd av livets goda. Detta måste ske med ansvar, kära Jordbor. De med stort ansvar kommer att få ta del av detta först. Jorden måste först plåstras om så att hon kan vara behjälplig med att hela allt liv på Jordens yta, där ingår även ni, kära vänner. Rent vatten och mat måste fram till alla dem som har behov av det.

Allt är möjligt, kära vänner. Det är i möjligheternas tid som vi lever i nu. Ni kan åstadkomma vad ni vill, bara ni sätter tro och tanke därtill. Det är nu det gäller för er att hålla ljuset högt och levande, hålla era visioner levande och se dem manifesteras en efter en. Det är nu som alla era drömmar ska manifesteras och berika den värld ni lever i.

Ta emot ljuset, ta emot energin som strömmar ner till er nu. Den öppnar upp för de ni verkligen är. Den ger er det mod och den kraft som ni behöver för att gå vidare nu. Den hälsar dig själv välkommen hem. Du kommer att hitta dig själv och ditt eget ljus med hjälp av detta ljus. Det är starkt och pockar obönhörligt på er uppmärksamhet. Vänd den inte ryggen, för då ger ni er själva mer bekymmer. Ni gör det lättast för er själva om ni välkomnar den med hela ert hjärta. Allt motstånd kommer att komma upp till ytan och då gäller det att släppa det, på det sätt som är bäst för er.

Det är en stor rensning som är på gång nu, så var förberedda på att släppa all negativitet som kommer upp till ytan och pockar på din uppmärksamhet. Se den, men ge den ingen större uppmärksamhet. Acceptera att den finns och låt den sedan försvinna. Allt är redan över och är förlåtet. Det är en ny tid som börjar nu. En ny och kärleksfull tid, det är dags att ni tar fram er kärleksfulla natur och visar vilka ni verkligen är. Maskerna behövs inte längre eftersom vi alla är ”ett” och behöver hjälpa varandra att gå framåt nu. Det gör vi bäst genom att acceptera varandra för dem vi är och lysa med vårt eget ljus.

Det är många ljus på Jorden som tänds nu i detta ögonblick av er historia, kära barn på Jorden. Skulle ni se alla de ljusen, så skulle ni förstå att ni inte är ensamma, utan att ni har en hel hord med er. Visualisera alla dessa människor, som går fram mot den nya ljusa världen och släpp sen ensamheten och maktlösheten som tornar upp sig i ert sinne. Ni är inte maktlösa, ni är kraftfulla, där ni går fram med ljuset i er hand och i ert hjärta.

Ja, det är en underbar syn att se och universum strålar ikapp med er. Fler och fler börjar att ta sig ned till Jorden och gå vid er sida. Energin har höjts och det ges nu möjlighet för fler att träda på Jordens yta.

Jubel och glädje skallar genom rymden och tiden för vårt möte krymper avsevärt för varje dag som går. Halleluja, halleluja

Jag tackar Gud för den stora kärlek som han/hon visat för oss och för hans/hennes fasta hand som lett utvecklingen till den Gyllene Tid som vi nu trätt in i.

Namaste

Vi är kärlek

Judas

Du gillar kanske också...