Judas Iscariot via Ann Dahlberg, 3 september, 2017

Judas Iscariot

Söndag 3 september 2017

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag är här idag för att tacka alla för det stora tålamod som ni har visat. Tålamod är ett bra redskap att ha med sig i prövningens tider. Går det inte ena gången så kanske det går den andra, svårigheten ligger i att inte ge upp. Det är många som kastar in handduken innan de knappt ha försökt en gång. Tålamod bygger på tillit och tilltro till livet och ens egen förmåga att navigera det här livet på det bästa sätt som är möjligt med de förutsättningar som du har. Tillit och tilltro till ens förmåga och att livet ger det du behöver för att göra det du vill. Hur många av er står fast i tron? Det är en del av er men det skulle kunna vara många fler. Varför hänger ni upp er på det yttre när det finns så stora möjligheter i ert inre? Det finns så mycket som ni kan göra för att förbättra er värld precis just här och nu. Det finns mycket som behöver växa inom er och vidare ut i den värld ni lever i.

Det är en tid för stor tillväxt nu, stor tillväxt i andlighet, medkänsla och förståelse för allt som är. Det är på det viset som ni förändrar er värld. Det andliga behöver växa med det överflöd som nu väntar bakom dörren. Dessa välsignelser kräver andliga och medvetna människor som gör medvetna handlingar med medkänsla och tålamod. Det ska vara kärlekshandlingar till vår Jord och våra medväsen. Vi tror att ni har vuxit in i er uppgift och att ni kommer att klara av det bra nu. Utan yttre hinder blir det lättare att manifestera handlingar med kärlek och medkänsla. Det är viktigt nu att allt går i den högre vibrationens tecken för Gaia har redan höjt sin vibration en bit. Ytan håller nu på att förändras efter hennes vibration. Så höj era vibrationer nu kära Jordbor. Tänk kärlek, var kärlek, förstå att om ni känner glädje och hopp så höjer ni er vibration. Era låga tankar sänker den däremot så var uppmärksam på era tankar och vänd dem åt det ljusa och hoppfulla hållet. Ni kan göra det, ni kan alla göra det. Jag vet det, jag har sett det, ni har en underbar förmåga att känna hopp i era hjärtan. En förmåga att vända något negativt till något positivt. Ni är kreativa och uppfinningsrika och behöver bara tron på er egen förmåga spetsat med lite mod. Ni vet att jag har rätt, ni har själva märkt det, både när det gäller er själva och andra. Tänk tillbaka på ert liv och ni hittar tillfällen när ni vände en situation till en annan. Ni lärde er något och gjorde något positivt av den erfarenheten som hjälpte er själva en bit på traven. Nu är ni många som arbetar för samma sak och ja – det är då mirakler sker.

Det sker hela tiden mirakler på vår Jord idag, känn den vissheten i ert hjärta. En del ser det, andra känner det och åter andra hoppas det. Det är dock samma endräkt samma dröm och mirakler sker precis framför ögonen på er. De sker också inom er, ni förvandlas från en ”ful ankunge” till en fulländad och ”vacker svan”. Är inte det fantastiskt så säg? Jo jag tycker det är fantastiskt och jag gläds med mänskligheten idag. Det är stora saker på gång, stora mirakler som sker och det är en underbar tid att leva i. Vi är alla så stolta och glada över alla de mirakler som ni redan har åstadkommit. Det kommer att ske mycket på vår Jord inom den närmaste tiden så var beredda och var kärleksfulla. Kärleken är viktigast av allt, kärleken till er själva och kärleken till andra.

Jorden ska nu byggas upp i denna kärleksvibration så gå inom kära Jordbor, gå inom och känn kärleken i er själva. Det är er viktigaste uppgift nu! Kärleken övervinner allt och ni är kärlek kära Jordbor, ni behöver bara känna och förstå det. Jag känner många starka kärleksvibrationer som kommer upp från Jorden så jag tror på Er. Jag älskar och tror på Er kära Jordbor. Jag ser fram emot ett snart möte och sänder fram till dess all kärlek jag kan ge Er.

Judas

Du gillar kanske också...