Söndagens meditation av Eva-Lena, 4 juli

meditationsbild1

Den djupa sömnen

Tiden är en illusion. Den har skapat en slöja, som döljer verklighetens sanna natur. Det står en skärm av tung energi runt den punkt i tiden där ni befinner er.

Ni får inte lov att höja era blickar och se bortom tidens barriärer. Krafter som är mycket starka ser till, att ni inte når er inneboende kunskap om tidens sanna natur. Ni manipuleras att tro, att allt sker för ert högsta bästas skull. Så är inte fallet. Ni vallas som en skock får för att ni inte ska ifrågasätta, för att ni inte ska kasta av er skygglapparna med falsk kunskap och se sanningen.

En dag snart kommer sanningar att nå er, sanningar som kommer att låta er förstå, att verkligheten är något helt annat. Ni måste vakna nu alla människobarn och se vad som gjorts för att förvilla er. Ni är styrda att tro på falsk kunskap om tillvarons innersta natur.

Moder Jord är en planet men hon är också en gudinna, ett levande väsen. Ni är hennes älskade barn och hon lider av att se er så blinda och förledda av krafter, som håller er fångna. Hon ber er att titta upp och se er omkring. Hon ber er att vakna upp ur er djupa sömn.

Ni är någonting annat än slavar, som lever i okunnighetens mörker. Ni är kraftfulla varelser, som måste ta er kraft i anspråk och göra er fria från de mörka manipulerande krafter, som lever på er energi och håller er nere i okunskap.

Universums alla riken manar er nu att klippa av alla band som håller er fångna. Ni måste bryta bojornas band och ta er kraft i anspråk.

Vakna nu alla jordens barn! Änglarna blåser i sina trumpeter för att få er att sluta sova. Det är hög tid att bryta mörkrets manipulerande krafter. Det anstränger sig nu extra mycket för att hålla er kvar i mörkret med falsk information.

Det är en information som ska sända chockvågor av rädslor genom era samhällen. Många av er håller nu på att vakna till full förståelse och ihågkommande. Det är därför som mörkret just nu gör sitt yttersta för att hålla er kvar i fångenskap.

Minns vilka ni är och ni blir fria! ”Sanningen ska göra eder fria” är ord som sades för länge sedan och dessa ord ska leda er ut ur mörkret.


Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. På detta sätt har jag skrivit böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Hoppas du tycker om vad jag skriver. All lycka till dig.

Eva-Lena

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

den-tidlosa-tidens-tid nyckeln-till-lyckans-labyrint

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...