Rådet via Ron Head, 30 juni

Dörrarna Öppnas? – Rådet

Kanaliserat genom Ron Head

30 juni, 2015

Michael och Råden av Era Högre Jag

Detta är den tid för lavinen, vattenfallet, den oerhört ökade frekvensen som vi har talat om så många gånger förr. Den kommer att fortsätta att öka, men ni är redan i en grad av förändring som ni kämpar för att ta itu med. Detta är som det var förutsett, och det är nödvändigt. Ni kommer att klara det. Lugna era sinnen i detta avseende. Det är noga övervakat och uppmätt individuellt. Om ni verkligen är överväldigade, är det dags att stanna upp och andas. Och ni kan be om vår hjälp. Det vet ni.

Det finns väldigt många orsaker till vad som händer och som förstärker det vi talar om, inte minst varseblivningen av det oundvikliga för fler och fler av er. Det sker ett stort uppvaknande nu.

Det finns de som läser detta som började sitt uppvaknande för flera år sedan. Det finns också de som fortfarande försöker pussla ihop en förståelse av situationen och finner det mycket svårt att göra det medan denna förändringens virvelvind blir mer och mer uppenbar i den fysiska världen som ni verkar leva i. Det är en värld som reflekterar den stora förändringen i medvetandet som ni har genomgått och som ni  ännu upplever. Med andra ord, ni är framgångsrika i det ni är där för att göra.

Och det leder oss till poängen i dagens budskap. Vi skulle vilja titulera detta ”Dörrar öppnas” om det behövs en titel. Ni närmar er alltmer till de människor, de resurser och erfarenheter som ni behöver för att utföra ert livs ändamål. Ni säger: ”Men jag vet inte vad det är!” Och vi svarar: ”Jo, det gör du.” Bevisen för att större delen av er som är vakna och medvetna vet exakt vad han eller hon behöver göra, finns omkring er. Det är bara en kvarleva av ert medvetande som fortfarande anser sig vara separerat från oss, från Alltet, som inte vet att det vet. I många avseenden är det rädd för att få veta.

Medvetandet är rädd för en dom som det fortfarande anser sig vara i beredskap för det (det finns ingen). Det är rädd för det ansvar som det kommer att medföra. Den gudomliga varelsen som är ert sanna jag vet sitt värde och sin makt. Den är aldrig rädd. Det lilla du, är inte i någon fara i detta avseende. Låt ditt gudomliga jag att inkarnera. Det är vad begreppet uppstigning verkligen innebär. Andas in ER i er själva. Andas ljus in i er. Upptäck hur fantastiska ni egentligen är.

När ni gör så, kommer den underbara effekten av synkronicitet att börja synas på ytan mer och mer i era liv. Ni kommer att upptäcka det när ni går framåt längs vägen, att saker bara händer oväntat precis så som och när ni behöver dem. Ert liv kan bli riktigt glädjefyllt och fantastiskt om ni låter det bli det. Ja, vi överanvänder ordet fantastiskt? Tja, livet borde vara fantastiskt där ni befinner er. Om det inte vore möjligt skulle ni inte lära er något. Föreställ er själva där vi är, möter varandra, och berättar era berättelser. ”Du kommer inte tro det! Jag kom dit ner och kunde inte komma ihåg NÅNTING! Kära barn, vilken röra jag hamnade i. DÅ … ”

Som vi sa, dörrar öppnas. Ni har väntat länge på detta. Var beredda på en period av kaos. Alla är inte medvetna, som ni vet. Och ni kan vara en fyr, en ledstjärna. Försök inte att vara en frälsare. Som ni mycket troligen har upplevt, är människor som inte är vakna, inte bra på att bli tillsagda vad de ska tro eller inte tro. Svara ärligt på frågor, naturligtvis. Men de som kommer att vakna kommer att ha sitt eget uppvaknande när de är redo. Det är vad som hände för er, eller hur? Det är en del av vad denna uppvarvning handlar om, som vi sa. Det kommer att vara en effekt av det ökande kaoset. All förändring innehåller en inledande period av kaos. Varför ändra annars? Tror ni att mänskligheten normalt överväger förändring när allt är underbart? Varför skulle de?

Så fortsätt på era uppvaknande stigar. Låt er införliva mer och mer av det högre medvetandet som ni är, in i ert medvetande. Hitta undret, njutningen, och glädjen i era liv. Och krydda det med tacksamhet för allt. Ni har fortfarande en lång väg att gå, men de flesta av er som läser detta nu, vet att ni är på väg. Och om vi tillåts vår vanliga lite lättsamma humor, så finns vi där för er! Så dansa er dans och sjung er sång. Det är dags!

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

https://oraclesandhealers.wordpress.com/

Du gillar kanske också...