Fader Absolut angående Ärkeängeln Seraphim, 4 juni, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att prata i detalj om ängelassistenter för ärkeängeln Seraphim.

För närvarande med mass uppvaknandet avmänniskor från det sekelgamla andliga slaveriet är mängden arbete för ärkeängeln Seraphim och hans änglalag ”särskilt enormt.

Du har redan läst i mina meddelanden många gånger att det för närvarande pågår en kamp för varje mänsklig själ.

Varför är det så viktigt nu?

Eftersom framgången av ett stort experiment i universums skala står på spel – Övergång av jorden med sina invånare till en annan dimension, och varje jordbos vibrationer bidrar till denna process.

Således drar låga vibrationer planeten ned, medan höga underlättar hennes framsteg, för du är fortfarande en integrerad del av jorden och följaktligen deltar i att forma hennes övergripande vibrationsprofil.

Därför hjälper änglar och ärkeänglar samtidigt till att hjälpa din planet att komma över den sista barriären som skiljer henne från den efterlängtade ultimata övergången till en ny era.

Så nu, när alla står inför dilemmaet: huruvida man ska leva i rädsla och underkastelse eller förbli en fri gudomlig varelse som tar ansvar för sitt eget liv och barnens liv, behöver de stöd och hjälp uppifrån som alltid.

Och här är det, min kära, – kraftfull, outtömlig, med obegränsad och villkorslös kärlek till var och en av er.

Det beror främst på stödet av ärkeängeln Seraphim och hans änglar som människor återupplivas andligt och får tro på sig själva, vilket gör det möjligt för dem att agera på ett mer avgörande sätt på den fysiska nivån denna gång för att skydda sig själva och sina barn från instruktioner från myndigheter som är förödande för deras hälsa och psykiska absurda och verkställer den dolda världsregeringens vilja.

Dina himmelska assistenter fyller dig outtröttligt med energierna i enhet, kärlek och tro på dig själv.

De löser upp energierna av rädsla och underlägsenhet som bokstavligen svävar i luften som förlamar majoriteten av din planets befolkning.

Det pågår en hård konfrontation mellan ljus och mörker som alla ärkeänglarna och änglarna deltar i, som har valt tjänsten för mänskligheten vid denna tid för jorden.

Och nu är ärkeängeln av Seraphims änglar-uppdrag mestadels att stödja varje person som tog mod att gå mot mainstream och uppblåsa kärlekens eld i sin själ, samt att ge dem andlig styrka och tro på sig själva.

Med andra ord hjälper de varje återupplivad person att förverkliga sig själv som en partikel av Skaparen och ordna sitt liv ur en fri individs perspektiv, inte en slav av det ruttna systemet som skapades av reptiloider och har sett sina dagar på jorden .

Och tanklösa kaotiska handlingar av den senare hjälper dem till viss del i detta.

Fler och fler människor blir medvetna om fällan de hamnade i och om dem som har spridit dessa djävulens nät åt dem.

Så just nu har den största oro för ärkeängeln Seraphim och hans assistenter blivit att arbeta med medvetandet ii denna nya våg av det återupplivade folket.

De hjälper dessa människor att ta de svårigheter som skickas till dem utan ilska eller hat, vilket bara förstör dem fysiskt och moraliskt och istället styra deras energi på ett positivt och konstruktivt sätt.

Och du ser redan resultaten av deras arbete.

I många länder i världen har det påbörjats en massrörelse av olydnad som förenar yrkesläkare, advokater, politiker och offentliga personer, och denna rörelse kommer att få styrka och skala med varje dag.

Därmed tar dina osynliga himmelska assistenter aktivt del i livet för människor som inte riktar sin energi till förstörelse utan till skapelse.

Och allt detta händer på grund av det faktum att skyddsänglar, änglar and Ärkeänglar utför oupphörligt och systematiskt arbete med själen hos varje återupplivad person som fyller dem med gudomliga energier med högsta vibrationer.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-absolut talade till dig

You may also like...