Ivo från Vega via Sharon Stewart 3 juni 2021

 

 

 

Ditt Liv är ditt Uppdrag| Ivo från Vega via Sharon Stewart

 

3 juni, 2021

Ditt liv ÄR ditt uppdrag

Jag: Ivo, jag tror att vi måste klargöra detta för lyssnarna. Återigen verkar det finnas en missuppfattning bland många av er som vi kanaliserar för. Ni frågar vad ert uppdrag är, och jag förstår att ni känner att det finns något specifikt ni har kommit hit för att göra. För många av er är det så. Och vi kan berätta för er.

Men jag känner också att det finns en ovilja att göra någonting för att ni väntar på att ta reda på vad ert uppdrag är. Vänta inte. Ditt uppdrag kan vara vad som helst för att förbättra livet på jorden, för det är det du kom hit för.

Varje gång du plockar upp en bit skräp och slänger det på rätt ställe. Varje gång du hjälper en liten gammal dam att korsa gatan. Varje gång du jobbar en dag i matbanken, varje gång du DONERAR till matbanken eller till en legitim välgörenhetsorganisation, och jag betonar legitim eftersom många av de stora är ohederliga. Varje gång du säger ett vänligt ord till någon annan, varje gång du gör en tjänst för en vän. Det är ditt uppdrag.

Du är här för att göra gott. Du är här för att förankra den nya världen på Gaias mark. Du är här för att anta nya världsvärderingar. Det innebär att vara trevlig, inte utnyttjas, men utföra vänliga gärningar och hjälpa andra.

De säger ”Var den förändring du vill se i världen”, och det här är vad vi talar om.

Jag tror också att vi testas. Tar du tillfället att hjälpa andra, eller står du vid sidan och väntar på att förstå vad du har kommit hit för att göra innan du agerar?

Din själ vill se dig gå in där och skapa förändring. Den vill se hur handlingsorienterad du är i att få någonting gjort.

Innan Ivo kom igenom städade jag gatan framför min lägenhet. Stormar eller slarviga sopmänniskor lämnade alla typer av skräp på gatan, så jag gick ut och städade bort det. Jag fick beröm av många människor som gick förbi att ”de borde göra samma sak också.” Var försiktig med ordet ”borde” eftersom det betyder att du vill göra något eller vet att du borde, men du tänker inte göra det. Det stinker ofta av skuld och skam och är inte en sann motivator. Du hör aldrig Ivo säga att du ska göra någonting. Han kommer att be eller föreslå, men han kommer inte att skuldbelägga dig. Detta beror på att välvilliga ET: s inte fungerar med frekvensen av skuld. Låt inte vad andra människor gör eller inte gör påverkar dig ett jota. Om gatan behöver rengöras, gå ut och plocka upp det. Du kommer att tycka om den bättre när du ser det. Det är ett exempel på att arbeta för det högsta goda: alla har nytta av det och du får också njuta av det.

Som han sa, föreställ dig hur mycket mer du skulle älska dina grannar om du visste att du skulle dra nytta av allt de gjorde.

Ivos förslag var att gå och anmäl dig som frivillig. Gör vad som helst, vad som helst som tilltalar dig. Om du inte gillar det, prova något annat. Men det faktum att du hjälper till hjälper dig att öppna ditt hjärta och flytta dig så mycket närmare till att förstå din själs vilja för dig, för det är där ditt ultimata uppdrag ligger. Din själ känner till den informationen. Och din själ handlar bara om att hjälpa andra.

Tänk inte, ”Tja, jag ändrar mig inte förrän jag vet vad mitt uppdrag är, då kommer jag att arbeta i den riktningen.” Du genomgår en process för att förändra dig själv för att göra det möjligt för dig att förstå ditt ultimata uppdrag, så allt är relaterat ändå. Det kallas ”ditt liv”.

Ivo: Det första steget till detta är att arbeta med att flytta ut ur Matris-tänkandet. Det är en del av ditt uppdrag. Att förändra ditt tänkande, att bli en äkta människa, inte en bonde som spelar en roll i ett ekonomiskt system. Det finns alltid arbete att göra i detta avseende. Arbeta med att befria ditt sinne.

Det är jobb nr 1 och du får hjälp med detta genom dina guider och änglar.

Den andra delen av ditt uppdrag är att se Gud arbeta i allt omkring dig. Igår körde Sharon in till Dairy Queen, som ligger i ett besvärligt hörn i hennes stad. Hon såg den långa kön så hon passerade den första infarten. Detta krävde att hon svängde åt höger i en kurva och sedan måste göra en snabb höger igen för att komma in på parkeringen.

En lastbil var precis bakom henne och när föraren vände på huvudet såg han Sharons bromsljus framför sig. En pojke cyklade på trottoaren och blockerade Sharons inträde på parkeringen. Under en bråkdels sekund upplevde Sharon den enorma skräcken att vara maktlös och inte kunna göra någonting för att undvika att bli påkörd av lastbilen, men hon skulle gärna ha tagit det för att skydda pojken.

Jag: Ja, jag är fortfarande tårögd över detta.

Ivo: Min älskade, du var sårbar. Och detta var djupet som din rädsla för sårbarhet går till. Du var dock stark, villig att offra din älskade bil och din egen hälsa för pojkens liv.

Jag: Jag tror att Gud bör instruera några byggnadsarbetare att ändra det hörnet från en kurva till fullt stopp och sedan högersväng, samma som alla andra ljus. Då skulle det inte vara så farligt att svänga in till Diary Queen. Jag kan föreslå det till staden, faktiskt. Jag tror att det är bra idéer att göra alla ansträngningar för att öka förarens medvetenhet och sakta ner trafiken.

Ivo: Ja, det är de.

Jag: Har Gud bara konstiga sätt att få mig att ge upp min Peanut Buster Parfait-vana? Han vet att jag bara äter dem när det blir riktigt besvärligt, annars äter jag lågkolhydratglass.

Ivo: LOL Gud försöker visa dig att han alltid är där för dig. För dem som har olyckor har du mer att lära dig om dig själv genom att ha olyckan än genom att inte ha den. Du visades hur modig du är inför fullständig maktlöshet, och du visades att när allt annat misslyckas för dig, kommer Gud att vara där för dig, som han sa till dig att han skulle vara. För ingenting hände.

Jag: ingenting? Jag gråter fortfarande över det här. Jag skulle hellre möta Men in Black. De skrämmer mig inte. Olyckor med barn är hemska. Kommer att tänka på det, jag tror att Sydney Street är en racerbana och det är det hörnet DQ är på. De borde sätta in fler lampor, kanske en vid korsningen av 13: e. Då skulle människor kunna komma ut därifrån också. Bara en tanke. I alla fall.

Ivo: Det här är händelser för dig att förstå mer om dig själv och förstå verklighetens natur. Det fanns inget för dig att lära dig av denna olycka, så den hände inte. Du gjorde rätt val, det enda du kunde. Om du tänker mer på att offra barnet, kunde olyckan mycket väl ha inträffat. Det är din egen inställning som skyddar dig från olyckor.

Det andra du måste erkänna är att Gud kommer till dig genom andra människor. Alla människor är aspekter av helheten, av Gud. Istället för att bli arg på dem för deras felaktigheter, titta på vilken gåva de har att ge dig. Vad visar de dig om dig själv? Vad ska du ändra på?

Jag: Ja, jag förbannade den lastbilschauffören, det är säkert.

Ivo: Och det var fel sak att göra. Men jag förstår att du har kamp- eller flyktresponsen och ditt sätt att slåss är att bli arg. Det är ditt första svar. Sedan flyr du när du känner dig överväldigad. I själva verket visade han dig Guds kraft som arbetar i ditt liv. Och han visade dig att du skulle offra dig själv för vilken person som helst, för om det här hade varit en vuxen skulle du naturligtvis också ha bromsat.

Jag: Såklart. Men jag vet det. Jag är den som skulle dö för en annan person.

Ivo: Det är det som gör dig till en ljusarbetare, min älskade. Det är därför du kom till jorden nu.

Så många av er har negativa epitet för så många andra runt omkring er. Detta beror på att ni vägrar att se Gud i dem, för att ni motsätter er att se Gud i er själva. Era guider visar vad ni kan sträva efter, om ni bara ser på under lektionen. De kan hjälpa er att komma dit också. Motstå det och ni kommer att locka fler människor att bli arga på er.

Detta är så vanligt bland er. Ni tror att alla andra är ert problem, när de faktiskt är alla råa diamanter. Lär er att se dem på det sättet så ser ni hur Gud fungerar. Hans vägar är inte alls mystiska. Mysteriet är att ni inte förstår dem eller arbetar på hans sätt.

Förstå också att människor kommer att sluta vara ”rövhål” för er när ni slutar kalla dem det. Stoppa orden från att komma ut ur din mun. Stoppa processen. Andas igenom de smärtsamma känslor som de har berört i dig, men ta inte bort dem. Fokusera på att förstå dig själv, inte projicera din ilska mot dem. Arbeta annorlunda på dina dispyter och du behöver färre av dem.

Den tredje delen av ditt uppdrag är att vara tacksam för allt. Även för dina hårda lektioner. Många av er inte det. Du hatar att vara på jorden, men det beror på att du inte har en attityd av tacksamhet, att du inte letar efter de goda sakerna – du ser bara vad du märker som de dåliga sakerna – så du ogillar ditt liv. Du känner att det är bättre där ute i galaxen så du vill vara där, inte på jorden. Det här är en fälla som de mörka har satt för stjärnfrön. Ni skapar loosh och hjälper dem därmed, inte Ljuset.

En annan del av ditt uppdrag: Skapa inte loosh. (Negativ emotionell energi)

Ivo: Vi har diskuterat detta tidigare, och för att spara tid kommer vi att hänvisa till våra videor från ”Loosh” -serien.

En annan del av ditt uppdrag: Omfamna allt som är nytt och innovativt. Varför? Eftersom det här är plantorna i den nya världen. Undersök örter, holistiska mediciner och ny medicinsk teknik

Bli en medveten konsument.

Ivo: Detta relaterar till ovanstående. Vad du köper får du mer av. Konsumenternas efterfrågan är viktig så spendera dina pengar klokt.

Det här är sätt med vilka du kan tona in på ditt uppdrag. Genom att ändra och uppgradera dig själv från ditt Matris-Jag. Jaget som dina föräldrar lärde dig. Istället för Ibuprofen använd gurkmeja för smärta. Använd istället för Ibuprofen Cannabisolja mot huvudvärk. Leta efter orsaken till huvudvärk i dig själv och lindra den energi som producerar huvudvärk.

Det finns många saker du kan göra just nu utan att verkligen förstå ditt primära syfte på jorden.

Jag: Tack, Ivo.

Ivo: Ja, mycket healing. Du trodde att Gud hade övergivit dig. Hur kan han det när han bad dig att komma hit? Det som hindrar dig från att känna en kärleksfull Gud är dina egna kärlekslösa idéer.

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...