Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 5 november, 2017

Judas Iskariot

Söndag 5 november 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot, det är en ära att få tala med Er idag. Det är en stor våg av energi som nu sprider sig runt Jorden. Ni har gjort detta möjligt kära barn på Jorden. Ni har öppnat upp era hjärtan så pass mycket så att denna stora energi kan etablera sig på Jorden. Det här gäller er yta kära barn, ni håller på att förvandla er yta till en högre dimension av varande och det är underbart att få se och uppleva. Klockorna ringer nu i Universum, tiden har kommit, tiden har kommit för Jorden att stiga upp i ljuset. Det är ett glädjestrålande anlete som Moder Jord nu visar upp och vi skrattar och gläds med henne. Var stolta ni barn på Jorden för ni har verkat för att er mänsklighet ska kunna stiga upp i ljuset. Det är värt att fira och glädja sig åt. Det är stort, underbart och fantastiskt. Det här är vad vi alla har väntat på och nu är ni här. Vi kan se fram emot nya tider nu, tider med kärlek och harmoni där allt får vara i sin egen skönhet.

Det har startat och det springer på kära Jordbor. Se er omkring, lyft era ögon, känn och upplev förvandlingen som finns runt omkring er. Se med era nya högre dimensions ögon vad som verkligen har hänt på Jorden och vad som fortfarande händer. Det är massor som har hänt på er Jord bara under det senaste årtiondet och det går allt fortare mina vänner. Fastna inte i era urtrampade skor utan ta på er nya och upplev vad det är som verkligen händer. Ni kommer då att se och förstå vart ni verkligen är på väg. Allt handlar inte om pengar, det är det inre arbetet som ger ett yttre resultat. Det sker med den hastighet som ni väljer att det ska ske. Det ni har byggt upp inom och som inte får plats längre, det sprider sig utåt. Ni får den hjälp ni behöver för att manifestera det ni ska, när den rätta tiden är inne på ett både inre och yttre plan. Det här har många av er redan upplevt och många är redan på gång med det arbete som de kom ner för att göra. Ni leds till er egen uppgift med hjälp av er egen fria vilja. Er vilja att gå den väg som är er och som ni själva har sökt och funnit. Det här gäller för alla människor, ni kom alla ner med en uppgift. Har ni funnit er uppgift? Vad är det som pockar och drar i er? Vilket håll är det nu jag ska gå? Mitt hjärta säger att jag ska gå åt det hållet. Kan det vara sant? Vågar jag det? Vad säger mina vänner då? Ja, det är mycket som kan komma upp och det är alltid modigt att våga följa sitt hjärta. Hjärtat följer ju bara sitt eget högre jag och det tillhör inte denna världen. Det har en betydligt vidare syn och en högre klarhet och vishet.

Våga språnget kära Jordbor, ni kommer inte att ångra er, det leder er till den kärlek och harmoni som ni alla söker. Ni kommer att få tillbaka den kraft och den energi som ni behöver för att slutföra ert mål här på Jorden. Jag skriver det här nu för att det är många som vaknar nu och de börjar att titta sig omkring och undrar vart de ska gå. Det är här som ni kan vara ett föredöme, ni som redan har funnit er uppgift, ni är vägvisare så att säga. Ni har redan gått igenom det som många andra nu går igenom. Ni kan med erat eget exempel visa att det går att följa sitt hjärta. Ni kan ge råd om de frågar efter det och ni kan ge en hjälpande hand om ni ser att det behövs. Följ ledningen i ert hjärta och ni får svaren där. Både för er själva och för andra när ni har vant er vid att följa den rösten. Er intuition växer, den växer med er och blir starkare för varje gång som ni lyssnar och följer ert hjärta.

Det är en massiv förändring som är på gång i er värld kära Jordbor. Var beredda på att er värld snart kommer att se helt annorlunda ut. Ljuset har kommit för att stanna och den lyser snart upp hela er värld. Det är en fröjd att se och uppleva allt som händer på Moder Jord nu och kärleken till er och Moder Jord strömmar från oss till Er kära barn på Jorden. Vi gläder oss så åt vårt återseende. Det ska bli underbart att få mötas igen i ljusets tid.

Jag älskar Er så mycket

Judas

 

 

Du gillar kanske också...