Arkturierna via Daniel Scranton, 4 november, 2017

Arkturierna via Daniel Scranton 4 november 2017

Era Arkturiska Livstider ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi är redo att ge er en uppsättning koder som när de laddas ned i ert medvetande kommer att väcka er till minnet av ert Arkturiska Stjärn System. Vi vet att några av er redan känner det släktskapet med oss och den samhörighet med vårt stjärnsystem som dessa koder kommer att bidra till att väcka i resten av mänskligheten.

När ni känner igen dessa livstider som lika verkliga som er nuvarande livstid, kommer ni att veta att ni har uppnått en nivå av andligt mästarskap i en fysisk kropp vid mer än ett tillfälle. Ni gör det inte för första gången i denna livstid. För många av er är uppnående av andligt mästarskap något som ni har gjort dussintals eller till och med hundratals gånger.

Denna livstid har dock medfört fler utmaningar än någon av de tidigare livstiderna där ni har uppnått den nivå av andlig kontroll som vi pratar om. I er Arkturiska livstid var det ofta lätt att se er själva i positionen av att känna er som andliga mästare.

Uppnåendet av denna status på planeten Jorden har varit mycket mindre vanligt, och den position som ni satte er i när ni inkarnerade under denna livstid var en där ni visste att ni skulle hantera en hel del trauma från era tidigare liv. Nu när ni har gjort så mycket av arbetet med att rensa det förflutna livets trauma, är ni öppna och redo att ta emot minnena av dessa liv.

Och när ni integrerar energierna från era arkturiska förflutna livs jag, så kommer ni att känna er mer hela och kompletta, och ni kommer aldrig att tvivla för ett ögonblick på att ni kommer att stiga upp i denna livstid på denna jord med dessa medmänniskor. Ni kommer att se potentialen inom alla till att bli sina mästerliga jag, och ni kommer att vårda erfarenheten av att växa in i detta mästerliga jag.

Ni kommer också att njuta av, oerhört mycket, att lära andra, de som ligger lite efter er. Så förbered er för nedladdning, och öppna upp er för att ta emot det som är ni är och det som är Arkturiskt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...