Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 4:e november, 2017

Meddelande från Änglarna via Ann Albers,

4:e november 2017

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Var snälla mot er själva. Tala till er själva med ord av medkänsla, ömhet och kärlek. Var lika snälla mot er själva, som ni skulle vara mot ett litet barn, för i sanning, det oskyldiga barnet finns inom er.

Sträva varsamt efter att sluta nedvärdera er, kritisera eller vara hårda när ni talar om er själva. Ta er tid under dagen med att checka in och fråga er själva, om ni uppfyller era egna behov. Ge er själva den bekräftelse, kärlek och beundran som ni vill få från andra. Älska er själva mycket, för då kommer ni att locka till er kärlek inom alla områden av ert liv.

Många av er fick lära sig att vara hårda mot sig själva. Det är inte naturligt. Oskyldiga barn säger det de tänker och känner som de gör, utan att känna någon skam överhuvudtaget. De delar gladeligen med sig av sina styrkor, och erkänner gladeligen de svaga punkterna, och vet att de är perfekta precis som de är. Faktum är, att små barn inte strävar efter att vara perfekta. De strävar inte efter att vara något annat än det de är, och som de är hela tiden.

Kan ni tänka er att säga, “Jag är bra på att läsa men inte så bra på matematik” – bara göra ett enkelt, korrekt uttalande, samtidigt som ni vet att inget av detta ändrar ert egenvärde eller andra värderingar? Ingenting ändrar någonsin ert egenvärde eller andra värderingar. Håll huvudet högt, och vet att ingenting mindre än kärleken som skapar universum, lever, finns i er och genom er.

Vi vet att ni har sårats av andra, men just då, när ni läser våra ord, så skadar ingen er. Vi vet att ni har behandlats mindre kärleksfullt av många under ert liv, men det är ingen ursäkt för att ni ska behandla er själva mindre kärleksfullt. Vi vet att ni har lärt er att vara självkritiska, men ni kan bryta alla vanor om ni är inställda på att göra det.

Kära ni, i våra ögon är ni av perfekt ljus och kärlek, och har bara en upplevelse på jorden. Ni kan aldrig bli något mindre. Var snälla mot er själva, för om ni är det så hedrar ni Kärleken som bor inom er.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna

 

Översättning: Margareta Jonåker

You may also like...