Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 6 november

Judas-Iscariot

Judas Iskariot 

Söndag 6 november 2016 

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas I. och jag hälsar Er alla från ovan. Det har hänt mycket nu, mina kära vänner. Klockan har slagit 12 och en ny dag har börjat. En ny och vacker dag för vår kära Moder Jord. Varför säger jag nu detta? Jo, en ny republik står vid dörren och väntar på att tillkännagivas för dess befolkning och resten av världen. Saker händer snabbt nu, så det gäller att hänga med och förstå vart det bär iväg. Hur kommer detta att tas emot? Hur kommer befolkningen att reagera? Vad kan vi göra för att öka förståelsen för vad som händer utan att det blir kaos eller oro i lägret. Jo, genom att ta det pö om pö och låta det ena efter det andra få sjunka in och accepteras av de flesta som har börjat vakna upp nu. Allt har sin tid och kan man undvika kaos, så har desto mer vunnits, ty då fungerar samarbetet bättre. Sakta men säkert introduceras land efter land tills alla har accepterat att förändringen redan är här. Ingenting kan längre bli som förut ty allt är redan förändrat i grunden. Nyheterna har redan strömmat in och avslöjandena är redan ett faktum. Folk börjar förstå vart det hela lutar och börjar anpassa sig därefter.

Vår Jord blir vårt skötebarn som den källa till liv hon alltid har varit förutom de sista decennierna av historien. Innerst inne vet och förstår alla att så här måste det vara. Det vi har tagit måste vi ge tillbaka och annat måste till för att försörja alla Jordens barn. Det här och mycket mer är på gång nu, kära barn på Jorden. Spaden är satt i marken och grävningen har börjat. Allt ser bra ut, kära barn och vi är så stolta över Er. Det som händer nu är att vi går in i ”Den Gyllene Tidsåldern” tillsammans och tar ansvar för oss själva och vår Jord. Det här har redan börjat även om man inte kan se en skymt av det i massmedia ännu. Men det kommer, kära ni … håll ut, det är inte långt kvar nu. De stora förändringarna är på gång, de små kommer att bli som en löpeld som far runt Jorden. Det är då delaktigheten kommer att bli som störst och det kommer att kännas och märkas överallt. Även de som sover djupast kommer då att känna förändringens vingslag och yrvaket se sig om. De kommer snabbt att få tillgång till fakta och få den hjälp de behöver för att förstå sig själva och sin situation. Den situation som nu råder i världen som bygger på syster- och broderskap, där samarbete och hjälpinsatser står över allt annat.

Det är här vi står nu, kära barn, det är hit vi har kommit. Tärningen är kastad och den rullar på … slutet har vi inte sett än, bara början har vi förmågan att se, det hänger på Er nu Jordens barn. Är ni beredda att ta det här stora ansvaret att förvandla den här Jordens yta till det paradis som nu är önskad av Moder Jord och många med henne. Större delen av befolkningen vill ha en förändring och har många underbara visioner som de nu kan manifestera helt efter sina önskemål. Det finns inga hinder mer, hindren är ni själva, ni kan förändra er värld idag efter vars och ens behov. Allt är möjligt, kära barn, ni är mästarna och ni kan förvandla er värld nu till den bästa av världar.

Vi tror på Er, vi älskar Er och vi vet att vi snart kommer att mötas. Då kan vi delge er allt detta och mycket mer som ni behöver veta. Tills dess säger jag farväl och vet att min kärlek finns med Er hela vägen fram till ert eget mål.

Med så mycket kärlek

Judas

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...