Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 6 november

meditationsbild1
Källans ljus

Från källan lyder budskapet som så. Illusionen av tid löses upp och en insikt infinner sig, att den punkt nu snabbt närmar sig, då virveln av ljus öppnar upp nätet.

Nätet har penetrerats och håller oss inte lika hårt programmerade. Nycklarna, som satts i låsen, har redan förändrat världen. Ingenting kan längre backas tillbaka. Hålet i nätet blir allt större och allt fler människor kopplar upp sig till det kosmiska medvetandet.

När media inte längre kan hålla emot, då strömmar sanningen i informationen över er och ingenting kan längre gömmas, Planen som utarbetats för att väcka upp mänskligheten följs exakt.

De programmerade ljuslåsen har avprogrammerats och en ny linje har upprättats, vilken leder bort från den väg, som mörkrets krafter startat upp. Det nuvarande scenariot ändras och allt svänger 180 grader från den gamla av ondskans entiteter utstakade vägen.

En stor förvirring råder och de förstår inte vad som hänt. De förstår inte, att någon enkel människa kan ha lurat dem och försatt dem i den här situationen, där massor av människor börjar gå förbi och inte svarar på deras programmering. Detta nya ljus lyser ovanför deras energifält och är osynligt i deras utlagda frekvensbälte.

De tvingas se, att deras programmeringar via nätet upplöses och att människor börjar återta sin makt över sig själva. Ur deras synvinkel råder nu anarki. De är mycket förtretade och försöker stärka upp sin makt över er.

Tusentals människor går inte längre att programmera om in i nätet. Nätet är snart ett såll och det är bara vanans makt som håller er fångna liksom lögnerna från era auktoriteter, som ni programmerats att tro på.

De två som är ett har utanför tid och rum förenat sina hjärtan och gjort denna upplåsning möjlig. Snart möts de igen i tiden och rummet och vandrar tillsammans in i tidlöshet in i den femte dimensionen och tar er med.

 

 

 

 

 

All lycka till dig!

 

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

nyckeln-till-lyckans-labyrint(1)den-tidlosa-tidens-tid

Du gillar kanske också...